Το Ι. ΚΤΕΟ ΧΙΟΥ σας υπενθυμίζει : Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές- Ο Αγγειοχειρουργός Παύλος Βακαλόπουλος θα δέχεται την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στην Γενική Κλινική Χίου «Η Ζωοδόχος Πηγή», Ι. Μισαηλίδη . Ραντεβού στο τηλ 2271022487 (πρωινές ώρες)
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook PRO
og:title - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ;
og:type - article
og:url - http://www.chiosin.gr/index.php/2014-04-25-12-05-08/8369-2017-10-25-07-09-24
og:site_name - Chiosin
og:image - images/BLUE_STAR1.jpg
Like Button has been enabled

BLUE STAR1Τον γύρο το διαδικτύου κάνει η καταγγελία

ο ένας εκ των δύο επιβάτων που ταξίδευε από Χίο- Ψαρά-Πειραιά και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν προσέγγισε όυτε Οινούσσες ούτε Ψαρά και πήγε κατευθείαν Πειραιά:

  Επιβάτης που ταξίδευε για Ψαρά... Χτες το βράδυ έφυγα με το πλοίο Blue Star 1 από Χίο για Ψαρά . Ο καιρός Δυτικός Νοτιοδυτικός (Πουνεντογάρμπης, αυτός ο καιρός απαγκιάζει στα Ψαρά ) γύρω στα 6 Beaufort .Το πλοίο αναχώρησε από Χίο γύρω στις 23.30. Προορισμός Οινούσσες Ψαρά Πειραιά. Χωρίς καμιά προσπάθεια προσέγγισης στις Οινούσσες , ανήγγειλε στα μεγάφωνα ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν θα προσεγγίσει και συνεχίζει τον πλού προς Ψαρά , όπου και εκεί το ίδιο σκηνικό .(Περνώντας έξω από τα Ψαρά χωρίς καν να προσεγγίσει ανήγγειλε το ίδιο ποίημα των καιρικών συνθηκών ) . Όταν είναι κάλμα , και η θάλασσα γαλήνια προβάλλουν βιντεάκια προσέγγισης που κόβουν ανάσες , καλούν τοπικές εφημερίδες να καταγράψουν το γεγονός της μανούβρας , και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Φυσικά ήμουν ο μόνος με προορισμό τα Ψαρά και άλλος ένας επιβάτης από Ψαρά για Πειραιά , ο κος Πλοίαρχος σκεπτόμενος ώριμα διερωτηθεί , για δύο επιβάτες και υπό βροχή θα προσεγγίσω ; Ενώ αν ήταν 30 αυτοκίνητα και 100 επιβάτες θα έκανε 10 προσπάθειες . Κύριε πλοίαρχε υπό τοιαύτας συνθήκας κάνω και εγώ τον καπετάνιο , και με τέτοια μέσα πού διαθέτεις .!!!!!!!!!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ