Το Ι. ΚΤΕΟ ΧΙΟΥ σας υπενθυμίζει : Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές- Ο Αγγειοχειρουργός Παύλος Βακαλόπουλος θα δέχεται την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στην Γενική Κλινική Χίου «Η Ζωοδόχος Πηγή», Ι. Μισαηλίδη . Ραντεβού στο τηλ 2271022487 (πρωινές ώρες)
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook PRO
og:title - Πρωτόγνωρες σκηνές ...γουέστερν στους Ολύμπους
og:type - article
og:url - http://www.chiosin.gr/index.php/2016-12-30-13-36-56/9068-2018-01-09-19-00-19
og:site_name - Chiosin
og:image - images/ELAS_OWN.jpg
Like Button has been enabled

ELAS OWNΣυνελήφθη στις 08-01-2018 σε περιοχή των Μαστιχοχωρίων

της Χίου στους Ολύμπους, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων, ένας ημεδαπός ηλικίας 54 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, αφού μετέβηκε έξω από το σπίτι 40χρονου ημεδαπού στην παραπάνω περιοχή, πυροβόλησε προς το μέρος του τελευταίου συνολικά 5 φορές, με κυνηγητικό όπλο σπάζοντας τζάμια της οικίας του.

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης, το οποίο όπως διακριβώθηκε, είχε νόμιμα στην κατοχή του, κατασχέθηκε. Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) ακόμη κυνηγητικά όπλα, τα οποία επίσης κατείχε νόμιμα.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ο 40χρονος, διότι όπως προέκυψε,   σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Χίου, για το αδίκημα της αντίστασης.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαστιχοχωρίων.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ