Menu

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Ευρωπαϊκές αξίες ως απάντηση στον λαϊκισμό

Οι Ευρωπαϊκές αξίες ως απάντηση στον λαϊκισμό

Βρισκόμαστε σε μια χρονική περίοδο που το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης απασχολεί ολοένα και περισσότερο τα Κράτη-Μέλη. Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην Ευρωπαϊκή ήπειρο  από την παρατεταμένη οικονομική κρίση, την προσφυγική – μεταναστευτική κρίση, τις επιθετικές πολιτικές Η.Π.Α και Ρωσίας έχουν σαν αποτέλεσμα την άνοδο του Ευρωσκεπτικισμού και τις ακραίες ρητορικές και πολιτικές καθιστώντας ολοένα και εντονότερη την ανάγκη η Ευρώπη των 28 να περάσει στην επόμενη φάση της. Εξαιτίας όλων αυτών οι Ευρωεκλογές τον Μάιο του 2019 αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο η σπουδαιότητα της συμμετοχής όλων μας. Όλοι μαζί θα πρέπει να επιλέξουμε την Ευρώπη που θέλουμε.

Η Νέα Δημοκρατία είναι αδιαμφισβήτητα ο πολιτικός φορέας ο οποίος πρεσβεύει τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη και τις Ευρωπαϊκές αξίες. Θεωρούμε ότι το μέλλον όλων των Ευρωπαϊκών Κρατών και της Ελλάδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μια ισχυρή και εύρωστη Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ομοσπονδιακή Ευρώπη, κάτι που συνεχώς μνημονεύει σε όλες τους τόνους ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της συζήτησης που εξελίσσεται διαρκώς σε όλη την Ευρώπη, η ΝΟ.Δ.Ε Χίου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα KONRAD-ADENAUER-STIFTUNG διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο

“Οι Ευρωπαϊκές αξίες ως απάντηση στον λαϊκισμό”,

 η οποία θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χίου. Στην εκδήλωση αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ενδιαφέρουσες απόψεις και αναλύσεις αναφορικά με το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με  την επίδραση της κεντροδεξιάς πολιτικής σκέψης στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την αναζήτηση μιας νέας Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Στην εκδήλωση αυτή κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Σωτήρης Ντάλης, επικ . Καθηγητής διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκής ενοποίησης στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο κ. Jeroen Kohls, Project Manager-Research Associate του Ιδρύματος Konrad-Adenauer-Stiftung και η Ευρωβουλευτής της Παράταξής μας κα. Ελισσάβετ Βοζενμπεργκ-Βρυωνίδη.

Η παρουσία των εκλεκτών αυτών ομιλητών αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την πολύπλευρη και διεξοδική ανάλυση όλων των τρεχόντων ζητημάτων που απασχολούν του Χιώτες ως Ευρωπαίους πολίτες και κατοίκους των ανατολικών συνόρων της Ενωμένης Ευρώπης.

 

 

                                                    Πρόδρομος Γ.Μανωλάκης

                                      Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Χίου

Print

x

12345678910111213141516

 

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου σας υπενθυμίζει: Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές. Ο αγγειοχειρούργος Παύλος Βακαλόπουλος θα δέχεται στις 29 Δεκεμβρίου και Σάββατο 5 Ιανουαρίου στην Γενική Κλινική Χίου Ζωοδόχος Πηγή. Για ραντεβού 2271043302. Πωλείται ξενοδοχειακός εξοπλισμός δωματίων πεντάστερου ξενοδοχείου ελαφρώς μεταχειρισμένος, σε τιμές κάτω του κόστους! Επίσης πωλείται γεννήτρια STAMFORD 100KVA - με κινητήρα πετρελαίου Dorman και ενσωματωμένη δεξαμενή καυσίμου 300lt. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936149663.
Background Color:
 
Background Pattern:
Reset