Menu

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ ; ΟΧΙ ΠΙΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!

Το Τμήμα Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας (Ο.ΝΟ.Γ.Ο) της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (Ε.Ο.Ε), συμμετέχοντας στη Παγκόσμια Καμπάνια για την ακράτεια ούρων που έχει θεσμοθετήσει η International Continence Society, διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, στο “Ομήρειο” Πολιτιστικό Κέντρο της Χίου

Καλοκαιρινό Μπάρμπεκιου με Προσκοπικό Λούνα Παρκ

Οι Βαθμοφόροι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Χίου προσκάλεσαν τον κόσμο στο τέταρτο καθιερωμένο ετήσιο μπάρμπεκιου με ένα ιδιαίτερο τρόπο -σατιρικό βίντεο της

Κ.Δ.Η.Φ: Δραστηριότητες με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χίου

Οι ωφελούμενοι του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ) Χίου επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων των Σ.Υ.Δ. (Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης) και του Κ.Δ.Η.Φ. (Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων) στο Νεοχώρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου.

Το «Μόλις Χώρισα» έρχεται στο Θέατρο Καστρομηνά

«Μόλις Χώρισα» του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών στην Αθήνα ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το «Μόλις Χώρισα» έρχεται στο Θέατρο Καστρομηνά «Μίκης Θεοδωράκης» στην Χίο 21:15 την Κυριακή 17 Ιουνίου.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ CAMP ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 3 χρόνια συνεργασίας τα Φροντιστήρια Πουκαμίσας και η Χιώτικη σχολή χορού DAP ξεκινάνε κάτι πρωτοποριακό στη Χίο. Δημιουργούν Χορευτικό camp 4 εβδομάδων προβάλλοντας όλες τις πτυχές ενός αθλητή χορευτή μαθητή.

ΜΑΓΕΨΑΝ ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕIΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μελωδικό απόγευμα απόλαυσε την Τρίτη 5 Ιουνίου το Χιακό κοινό από την Παιδική και Εφηβική Χορωδία της ''Αρμονίας''. Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο από τους λιλιπούτειος μαθητές. ''Μελωδικό ταξίδι στο χθες'' ήταν ο τίτλος της Συναυλίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ομήρειο .

Μοσχοβολιά μαστίχας στο Χαϊδάρι

Με την εκδήλωση- αφιέρωμα στη μαστίχα «ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ» του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», έγινε η έναρξη των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το Καλοκαίρι του 2018 στο Δήμο Χαϊδαρίου! Η πλατεία "ασφυκτιούσε" στην κυριολεξία, από τη μεγάλη προσέλευση των Πυργούσων και των φίλων τους, των Χιωτών, των Χαϊδαριωτών αλλά και από όλη την Αττική που...

ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΙΩΤΙΚΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ

Όπως γνωστοποιεί η 96 ΑΔΤΕ την Παρασκευή στις 10.00 π.μ. στο Στρατόπεδο «Γκιάλα», θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2018 Γ΄ ΕΣΣΟ.Είναι η δεύτερη ορκομοσία που πραγματοποιήτε στη Χίο αφότου έγινε το κέντρο νεοσυλλέκτων.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ & ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

Η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής, κατόρθωσε να εξασφαλίσει το ντοκιμαντέρ της COSMOTE για το ιστορικό της σφαγής της Χίου, το οποίο θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση μνήμης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. στον πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων, «Άννα και Μαρία Καλουτά», που βρίσκεται επί της οδού Τιμοκρέοντος 6Α (όπισθεν Αγίου Σώστη στη Λ. Συγγρού).

ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίδειξη μοναδικού θεάματος πραγματοποιήθηκε στον Καστρομηνά την Κυριακή. Το θέατρο ήταν σχεδόν γεμάτο και ο κόσμος απόλαυσε το θέαμα. Σκοπός η συγκέντρωση χρημάτων για την οικογένεια του Β. Κουτσοβάσιλου, οποίος έχασε τη ζωή του αιφνίδια μετά από ηλεκτροπληξία

12345678910111213141516

 

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου σας υπενθυμίζει: Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές. Ο αγγειοχειρούργος Παύλος Βακαλόπουλος θα δέχεται στις 29 Δεκεμβρίου και Σάββατο 5 Ιανουαρίου στην Γενική Κλινική Χίου Ζωοδόχος Πηγή. Για ραντεβού 2271043302. Πωλείται ξενοδοχειακός εξοπλισμός δωματίων πεντάστερου ξενοδοχείου ελαφρώς μεταχειρισμένος, σε τιμές κάτω του κόστους! Επίσης πωλείται γεννήτρια STAMFORD 100KVA - με κινητήρα πετρελαίου Dorman και ενσωματωμένη δεξαμενή καυσίμου 300lt. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936149663.
Background Color:
 
Background Pattern:
Reset