Menu

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τηλεαποκατάσταση: Επόμενη στάση... Οινούσσες!

Η διεπιστημονική ομάδα της «Τηλεαποκατάστασης» του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, μετά τη Σάμο και τη Λήμνο, ταξιδεύει στις Οινούσσες!

Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά εδώ

Μετά το συγκλονιστικό σε παλμό και όγκο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης δίνουμε δυναμικό παρών στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, στην Αθήνα. Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη λαϊκή συνάθροιση των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, που θα μείνει στην Ιστορία!

15 χρόνια MEDITERRA - Γιατί διακόπηκε προσωρινά η εκδήλωση

15 χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δημιουργία της Mediterra, της μητρικής εταιρίας των Mastihashop. Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Μουσείο της Μαστίχας το παρών έδωσαν Μαστιχοπαραγωγοί, μέλη της διοίκησης της Ε.Μ.Χ., συνεργάτες νυν και πρώην εμπορικοί εταίροι της Mediterra από τη Σαουδική Αραβία, την Κύπρο, την Αγγλία.

Ξύπνησαν μνήμες με άρωμα Χίου στο Konak

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Konak Σμύρνης εκδήλωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που πλαισίωσαν οι χορευτικοί σύλλογοι διατήρησης πολιτιστικής κληρονομιάς ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΏ και "Ἡ Δάφνη" ἐκ Δαφνώνα Χίου.

Το καθιερωμένο τσάι-καφέ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Τάγματος Αγίου Παντελεήμονα προσκαλεί στο καθιερωμένο τσάι-καφέ στο Ξενοδοχείο "Χανδρής" την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00 για ένα όμορφο και ζεστό αντάμωμα.

Πρόσκληση για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς

Πρόσκληση αδιόριστων εκπαιδευτικών για πρόσληψη ως αναπληρωτές ή ωρομίσθίοι.Σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 139940/Ε2/24-8-2017 Υπουργική Απόφαση, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (πλην Μουσικών και Μουσικών Ειδικεύσεων για τα μουσικά σχολεία) να δηλώσουν περιοχές προτίμησης για πρόσληψή τους ως...

Ιδρ. Τσάκος: Πρόσκληση στους μικρούς φίλους μας

Ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκου προσκαλεί τους μικρούς του φίλους στις εγκαταστάσεις του Ομίλου (Μιχ. Λιβανού 51, Χίος), την Τετάρτη, 23 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ., στα πλαίσια ενός προγράμματος ευχάριστων καλοκαιρινών δραστηριοτήτων με θέμα τη θάλασσα και τη ναυτοσύνη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικό θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και θέατρο σκιών.

Βολισσιανές δράσεις

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΙΣΣΟΥ «Ο ΟΜΗΡΟΣ» ανακοινώνει το τελικό πρόγραμμα των δράσεων για το τριήμερο στην Βολισσό ,από Παρασκευή 23 Ιουνίου έως και την Κυριακή 25 Ιουνίου , το οποίο διαμορφώνεται ως εξής :

12345678910111213141516

 

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου σας υπενθυμίζει: Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές. Ο αγγειοχειρούργος Παύλος Βακαλόπουλος θα δέχεται στις 29 Δεκεμβρίου και Σάββατο 5 Ιανουαρίου στην Γενική Κλινική Χίου Ζωοδόχος Πηγή. Για ραντεβού 2271043302. Πωλείται ξενοδοχειακός εξοπλισμός δωματίων πεντάστερου ξενοδοχείου ελαφρώς μεταχειρισμένος, σε τιμές κάτω του κόστους! Επίσης πωλείται γεννήτρια STAMFORD 100KVA - με κινητήρα πετρελαίου Dorman και ενσωματωμένη δεξαμενή καυσίμου 300lt. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936149663.
Background Color:
 
Background Pattern:
Reset