Menu

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στου χορού τη ζάλη- BAΣΙΛΕΩΝΙΚΟ

ην ερχόμενη Παρασκευή στις 27 Ιουλίου 2018 θα γίνει η καθιερωμένη Μουσικοχορευτική παράσταση "Στου χορού τη ζάλη" στην αυλή του Συλλόγου (Πευκάκι) Βασιλεωνοίκου με την ορχήστρα των αδερφών Αυγουστίδη. Θα ακολουθήσει το Μεγάλο Παραδοσιακό Πανηγύρι του Αγ. Παντελεήμονα ...

ΕΜΧ: Αναβολή επετειακής εκδήλωσης

Στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας που πλήττει τη χώρα μας, με νωπές τις μνήμες των καταστροφικών πυρκαγιών του νησιού μας, η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ανακοινώνει την αναβολή της κεντρικής επετειακής εκδήλωσής της 28ης Ιουλίου για τα 80 χρόνια λειτουργίας του Οργανισμού.

Παλιά μου Τέχνη Κόσκινο στο Κάστρο

Η Ε.Ο.Δ Το Κάστρο της Χίου ένας Χαμένος Παράδεισος σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας: "Παλιά μου Τέχνη Κόσκινο"με Επαγγέλματα του Χθες από τις 25 Ιουλίου εώς και την 1η Αυγούστου στον αύλειο χώρο του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο της Χίου. Ώρες έκθεσης: 20.00 - 22.00 μ.μ καθημερινά ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική μας η εφημερίδα Chiosin.gr και στον δημοσιογράφο Νίκο Ζερβόπουλο παραχώρησε ο σκηνοθέτης σημερινής παράστασης ‘Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας’ Δημήτρης Αδάμης.

ΑΜΑΔΕΣ: "ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΠΕΛΙΝΝΑΙΟ" !!!

TO ΑΠΑΝΩΜΕΡΕΑ FESTIVAL - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 - ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΑΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/7 ΜΕ ΤΟ "ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΠΕΛΙΝΝΑΙΟ" !!! ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΟΛΥ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας- Νικητές Διαγωνισμού

Νικητές του διαγωνισμού της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας Chiosin.gr για την σημερινή παράσταση από τις μαγικές σβούρες το « Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ για δύο διπλές προσκλήσεις

Αη Γιωργούσικα Ανάλεκτα (trailer)

Τα "Αη Γιωργούσικα Ανάλεκτα" είναι μια Θεατρική και Μουσικοχορευτική παραδοσιακή παράσταση του Μπάμπη Κοιλιάρη που θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιούλη 2018 στις 8:30 μ.μ. στην αυλή του Σχολείου, σε συνεργασία με το χορευτικό τμήμα του Αη Γιώργη Συκούση και τον χοροδιδάσκαλο Σαράντο Κωστίδη.

Βιλισσός: H μάστιγα των ναρκωτικών

Το Τοπικό Συμβούλιο Βολισσού σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα «το πρόβλημα των ναρκωτικών», που διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, στις 8 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Σχολείου της Βολισσού.

Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας με Χιώτη πρωταγωνιστή- Διαγωνισμός

Οι μαγικές σβούρες παρουσιάζουν για τα παιδιά στη Χίο το « Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ σε διασκευή-σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 , στις 21:00 στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης , στον Καστρομηνά. Στον ρόλο του Ξωτικού , ο Χιώτης ηθοποιός Μικές Γλύκας.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΛΙΘΙ

Μεγάλο πανηγύρι από τον αθλητικό σύλλογο Λιθίου με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του εξωραϊστικού πολιτιστικού Συλλόγου φίλων Λιθίου ‘ο αληθής λιμήν’ το Σάββατο 21 Ιουλίου παραμονή της Αγίας Μαρκέλλας.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Όμηρος και η Δασκαλόπετρα

Ομιλία με θέμα «Ο Όμηρος και η Δασκαλόπετρα στα 100 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Βροντάδου» με ομιλήτρια τη Δρ Ιστορίας και Αρχαιολογίας Α.Π.Θ Αθηνά Ζαχαρού Λουτράρη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 20:30 στη Δασκαλόπετρα.

ΔΙΟΝΥΣΕΙΑ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται τα Διονύσεια 2018 στο Νεοχώρι. Η σειρά εκδηλώσεων σημειώνει μεγάλη συμμετοχή και θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή.

Ο Όμηρος και η Δασκαλόπετρα

Ομιλία με θέμα «Ο Όμηρος και η Δασκαλόπετρα στα 100 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Βροντάδου» με ομιλήτρια τη Δρ Ιστορίας και Αρχαιολογίας Α.Π.Θ Αθηνά Ζαχαρού Λουτράρη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου στις 20:30 στη Δασκαλόπετρα.

123456789101112131415

 

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου σας υπενθυμίζει: Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές. Ο αγγειοχειρούργος Παύλος Βακαλόπουλος θα δέχεται στις 29 Δεκεμβρίου και Σάββατο 5 Ιανουαρίου στην Γενική Κλινική Χίου Ζωοδόχος Πηγή. Για ραντεβού 2271043302. Πωλείται ξενοδοχειακός εξοπλισμός δωματίων πεντάστερου ξενοδοχείου ελαφρώς μεταχειρισμένος, σε τιμές κάτω του κόστους! Επίσης πωλείται γεννήτρια STAMFORD 100KVA - με κινητήρα πετρελαίου Dorman και ενσωματωμένη δεξαμενή καυσίμου 300lt. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936149663.
Background Color:
 
Background Pattern:
Reset