Ανάστατοι για τα δημοτικά λεωφορεία με τις πορτοκάλι πινακίδες

Ανάστατοι είναι οι ιδιοκτήτες των ταξί και αγοραίων Χίου και Ράδιο ΤΑΞΙ Χίου. Έχουν έρθει σε επαφές με τον δήμαρχο κ. Βουρνού και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. κύριο Ξενάκη και περιμένουν απάντηση επίσημη για τα δημοτικά λεωφορεία με τις πορτοκάλι πινακίδες , τα οποία είναι κρατικά …του δήμου , τα οποία έχουν παραχωρηθεί στο ΚΤΕΛ και εκτελούν δρομολόγια προς πάσα κατεύθυνση , ανεξέλεγκτα!

Ως συνέπεια αυτού δημιουργούν τεράστια ζημιά στον κλάδο των ταξί . Η δικηγόρος των δύο Δ.Σ. κ. Καλλιόπη Καρματζη  έστειλε ερώτηση με μορφή εγγράφου στον δήμαρχο και περιμένουν με το ερώτημα γιατί τα λεωφορεία που ήταν στους δήμους πριν την τελική ενοποίησης τους  να εκτελούν από τους μικρούς δρόμους των χωριών …βόρειας και νότιας Χίου …μεταφέροντας στις κεντρικές αρτηρίες των δρόμων τον κόσμο ή τους μαθητές …μεταβιβάζοντας τους στο υπεραστικό για την μεταφορά τους στο κέντρο της Χίου. Γιατί παραχωρήθηκαν στο ΚΤΕΛ κρατικά οχήματα? Τα ΚΤΕΛ είναι κρατικά και δεν το γνωρίζουμε;

Η απάντηση του δήμου προφορικά και του Κ Ξενάκη …ήταν ότι τα παραχώρησαν γιατί δεν μπορούσαν να τα συντηρήσουν. Τα προβλήματα είναι χρόνια και περιμένουν λύση οι ταξιτζήδες που φαίνονται αποφασισμένοι. Με την κρίση που υπάρχει θα καταστραφούμε τελείως! Τονίζει ο Αντιπρόεδρος των ταξί Χίου κ. Άγγελος Κουντουριάδης.

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: