Πρωτοπόρος η Περιφέρεια Β. Αιγαίου συμμετέχει στην Πιλοτική Δράση για την Περιφερειακή Καινοτομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επελέγη και είναι η μοναδική Περιφέρεια της Ελλάδας, που συμμετέχει στην Πιλοτική Δράση για Σύμπραξη για την Περιφερειακή Καινοτομία, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και του Κοινού Κέντρου Ερευνών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας κ. Λεωνίδας Αθηνάδης μετέβει στο Βέλγιο μαζί με τον Διευθυντή του γραφείου Καινοτομίας της Περιφέρειας Β.Αιγαίου, Γιώργο Στρογγυλόπουλο και βρέθηκαν δια ζώσης στη συνάντηση στις 17.5.2022, στις Βρυξέλες, που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Ευρωπαίου Επιτρόπου Καινοτομίας, Έρευνας, Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Νεολαίας, του Ευρωπαίου Επιτρόπου για τη Συνοχή και τις Μεταρρυθμίσεις και του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Λεωνίδας Αθηνάδης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη που στήριξε το σχέδιο, άφησε  ανοικτό το ενδεχόμενο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να είναι εκείνη που θα διοργανώσει την επόμενη συνάντηση των Περιφερειών για το συγκεκριμένο δίκτυο και δήλωσε:

 Please follow and like us:
fb-share-icon