Δηλώσεις των Γυναικών που τερμάτισαν & των διοργανωτών στον αγώνα θεσμό(βίντεο)

O 5ος κατά σειρά Γύρος γυναικών της Πόλης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου, με πολύ μεγάλη συμμετοχή γυναικών και σύμμαχο τον καιρό  που ενίσχυσε την καλή διάθεση του κόσμου. Περισσότερες από 600 γυναίκες όλων των ηλικιών, πολλές μάλιστα μαζί με τα παιδιά τους κι άλλες με τα μικρά κορίτσια τους στα καροτσάκια έτρεξαν γεμίζοντας την Προκυμαία και την πόλη της Χίου.

Τον αγώνα διοργάνωσε που έγινε προς τιμή της Γυναίκας, διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά  ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας με συνδιοργανωτές το Δήμο Χίου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός δόθηκε στο Δημαρχείο.

Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα Chiosin.gr  μίλησαν ο πρόεδρος του  συλλόγου Δρομέων Υγείας Χίου Νικήτας Nτάτης η σύζυγος του Δέσποινα Ατσάλη,  ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς,  εκ μέρους της περιφέρειας ο Παντελής Μπογδάνος και ο Κώστας Παπαδόπουλος,  ο επίτιμος πρόεδρος του Chiosrunning  Μιχάλης Συμιριώτης , η δημοσιογράφος Μαριέττα Παππά, η Μάριον με καταγωγή  από το Καμερούν που έτρεξε και μένει στη Χίο καθώς και πλήθος αθλητριών που αγωνίστηκαν και τερμάτισαν στον αγώνα και φυσικά οι αφανής ήρωες οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου που προσέφεραν εθελοντικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon