Η δραστήρια τοπογράφος μηχανικός στο πλευρό του Κ. Μουτζούρη

 

Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με τον συνδυασμό ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ θα είναι η  τοπογράφος μηχανικός Σοφία Αγιασμάτη:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι ΣΟΦΙΑ ΑΓΙΑΣΜΑΤΗ είμαι Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ και εργάζομαι στην Πολεοδομία του Δήμου Χίου επί σειρά ετών ως υπάλληλος και ως Προϊσταμένη του Τμήματος Αυθαίρετων και στην συνέxεια ως προϊσταμένη του Τμήματος Χωροταξικών Εφαρμογων και Πολεοδομίας. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχω ασχοληθεί λόγο υπηρεσιακού αντικείμενου σε υπερθετικό βαθμό με ότι αυτό συνεπάγετα, ωστόσο έχω ασχοληθεί και εκ του σύνεγγυς τόσο προσωπικά ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Βολισσού “Oμηρος” καθώς και εμμέσως υποστηρικτικά ως κόρη του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΗ που διατέλεσε Πρόεδρος Βολισσού επί 8ετια καθώς και Πρόεδρος της 6ης Εδαφικής Περιφέρειας Χίου (Δήμος Αμανής) επί τετραετία και έχω αντίληψη και γνώση των συνθηκών των αναγκών και των μέσων διαχείρισης που απαιτούνται για μια αποτελεσματική επέμβαση στην επίλυση των προβλημάτων των κοινοτήτων της περιφέρειας μας αλλά κυρίως λόγο υπηρεσιακού αντικείμενου, στην δημιουργία αναπτυξιακών προϋποθέσεων και συνθηκών αποτελεσματικής διαχείρισης των ενυπαρχόντων δομών.
Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με τον συνδυασμό “ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ”
του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη καθώς η οργάνωση και ο αναπτυξιακός σχεδιασμός του συνδυασμού του με εντυπωσίασαν, κι έτσι αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόσκληση – πρόκληση να συμμετάσχω σε αυτόν το πρωτοποριακό Project ανάπτυξης που επιχειρείται για πρώτη φορά στην περιφέρεια μας. Πιστεύω πως είναι καθήκον και πρόκληση ταυτόχρονα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να αναδείξουμε και να διαχειριστούμε επωφελώς τις ιδιαιτερότητες και τα χαρίσματα του ευλογημένου αυτού τόπου. Kαι επειδή το μέλλον ανήκει σε εμάς και όχι σε ήδη δοκιμασμένες προτάσεις, σας προσκαλούμε να μας στηρίξετε επειδή θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά μας να έχουν εργασία στον τόπο τους και να μην αναγκάζονται να μεταναστεύουν την στιγμή που αυτός ο τόπος μπορεί να μας θρέψει όλους.

 

Please follow and like us:
fb-share-icon