Στα δίχτυα της αστυνομίας κλέφτης που δρούσε στη Χίο- Ένα φορτηγό χρειάστηκε για τα κλοπιμαία & 24ώρες καταγραφής! (video)

Λαβράκι έπιασε  η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου που έπειτα από μεθοδική έρευνα κατάφερε να εξιχνιάσει σειρά διαρρήξεων σε σπίτια κατοίκων της Χίου τουλάχιστον από το 2017 μέχρι και σήμερα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από κοινού ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ελευθέριος Ντουρουντούς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Δημήτρης Αυγερινός καθώς και ο διοικητής της Ασφάλειας Χίου Διαμαντής Βυζανιάρης, αναφέρθηκαν αναλυτικά στην υπόθεση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε  την περασμένη Κυριακή 12/5 όταν ο δράστης μπήκε σε σπίτι ηλικιωμένης στη Χίο αλλά έγινε άμεσα αντιληπτός με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αστυνομική καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 43χρονου οι Αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων όπως κοσμήματα, εικόνες , συλλεκτικά νομίσματα διαφόρων χωρών, χρυσές λίρες, ηλεκτρικές συσκευές, συσκευές ανίχνευσης μετάλλων, εικόνες καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία και πολλά κλειδιά από σπίτια.

Επίσης βρέθηκε το ποσό των 410 ευρώ και των 218 δολαρίων Η.Π.Α..

Ένα φορτηγό χρειάστηκε για τα κλοπιμαία ενώ για την καταγραφή χρειάστηκαν πάνω από 24 ώρες συνεχόμενης δουλειάς.

Η αξία των κοσμημάτων αποτιμάται σε 50.000 ευρώ, ως αξία χρυσού και όχι ως αξία κοσμήματος.

 

 

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *