Το ανύπαρκτο κόμμα που ‘πούλησε’ την Φώφη που το «ανέστησε» & είπε ΝΑΙ

Γενάρης ο μήνας των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο αλλά και στην πολιτική. Ένας εκ των 8 που ψήφισαν υπέρ της Μακεδονίας κ Θεοχαρόπουλος Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Ενώ είναι βουλευτής Επικρατείας με την παράταση της Φώφης Γεννηματά τους ‘αγνόησε’ εν μία νυκτί.  Αξίζει όμως να δούμε την πορεία του κυρίου Θεοχαρόπουλου οποίος ΟΥΚ ολίγες φορές έχει έρθει στη Χίο.

Ο συγκεκριμένος πολιτικός ανήκε μαζί με τον τότε Πρόεδρο  Φώτη Κουβέλη στη Δημοκρατική αριστερά. Στις εκλογές του 2012 με 6% πήρε 19 έδρες και ήταν στην κυβέρνηση Σαμαρά ενώ τον Ιανουάριου του 2015  παρότι συνεργάστηκε με τους Πράσινους  τα ποσοστά τους ήταν τραγικά και που άντεξαν το 0,048%. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξελέγη βουλευτής επικρατείας, ενώ ορίστηκε δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και το ανύπαρκτο κόμμα προσκολλώντας στο ΚΙΝΑΛ είχε φωνή στην Βουλή!!!

Τώρα η ανύπαρκτη ΔΗΜΑΡ αγνοεί την γραμμή της Φώφης Γεννηματά και ποιος ξέρει που τραβά. Ο πρώην Πρόεδρος κ. Κουβέλης   είναι υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ελλάδας και ο κ. Θεοχαρόπουλος χαίρει της εκτίμησης της Κυβέρνησης.

Please follow and like us:
fb-share-icon