Υπηρεσίες κτηνιάτρου για αδέσποτα ζώα 2021.(23.400,00 €)
Η ΣυμμαΧία Αξιών σταθερή στις θέσεις της για διαφάνεια και ισονομία στη διαδικασία προμηθειών και απευθείας αναθέσεων στο Δήμο Χίου, προχωράει συστηματικά στην ενημερωση ολων  ανεξαιρέτως των επαγγελματιών  του κάθε κλάδου  για κάθε προμήθεια ή απευθείας ανάθεση,  ωστε να υπάρχει  ίση αντιμετώπιση  και να επιτυγχάνεται πάντα η καλύτερη δυνατή τιμή για το Δήμο Χίου αλλά και για κάθε Νομικό πρόσωπο του Δήμου.
Επισυνάπτουμε τη σχετική απόφαση του Δημάρχου Χίου με την οποία εγκρίνει τη δαπάνη πίστωση ύψους Είκοσι Τρεις Χιλ. Τετρακόσια Ευρώ (23.400,00 €) για Υπηρεσίες κτηνιάτρου για αδέσποτα ζώα 2021 που σας αφορά και παρακαλούμε αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με την Οικονομικη Υπηρεσία του  ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ τηλ. 2271351715 .
Σημ: Τις ηλεκτρονικές σας διευθύνσεις τις αναζητήσαμε  είτε από τις ιστοσελίδες σας είτε από δημόσιες καταχωρήσεις στοιχείων των επιχειρήσεων σας είτε με απευθείας τηλεφωνική  συνεννόηση μαζί σας.
Σημ: Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά mails  με αποκλειστικό αντικείμενο τις εκάστοτε προσφορές προμηθειών από τα Νομικά Πρόσωπα  του Δήμου η και άλλων φορέων παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά!  Ευχαριστούμε.
Το Συντονιστικό της ΣυμμαΧίας ΑξιώνPlease follow and like us:
fb-share-icon