Φίλοι του Χιώτικου Χωριού: Έλαμψαν για φιλανθρωπικό σκοπό (photos)

Σύλλογος “Οι φίλοι του Χιώτικου χωριού” με πρόεδρο την κ. Μαριέλλα Βαρώνη, διοργάνωσε απογευματινή φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την στήριξη του Παγχιακού συλλόγου ΑΜΕΑ.

Εικόνες>STUDIO PANOULIS

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πρωτότυπη επίδειξη μόδας με εκρηκτικό φινάλε της συλλογής νυφικών υψηλής ραπτικής, την οποία έστειλε ο ίδιος ο σχεδιαστής ZUHAIR MURAT από το Παρίσι. Την συλλογή εκπροσωπεύει η “PRIMALICIA” της κ. ΑΛΙΚΗΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ .

Πριν το φινάλε είδαμε τα βραδινά της PRONOVIAS. Τα κοσμήματα που συνόδεψαν την επίδειξη ήταν DRAKOPOULOS FINE JEWELS της κ.Μαρίας Δρακοπούλου. Στην αρχή της επίδειξης θαυμάσαμε την συλλογή της A|PER|SE σε cashmere από το Λονδίνο της Κλειώ Μανδάλου καθώς και της τσάντες της “AMES the bags’’ της Lias Manjorou, εμπνευσμένες από την αρχαία Μινωική Ελλάδα. Τα οπτικά ήταν “ORAMA” optics. Το μακιγιαζ και χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε η ομάδα του “BeautyWorld” της κ. Δέσποινας Γαβαλά με προιόντα της INGLOT, που έχει πρέσβειρα την Jennifer Lopez. Ευχαριστούμε τον κ. Ζήση Μπουκουβάλα από την “αναγέννηση” για την συμμετοχή του. Καλλιτεχνική επιμέλεια και εικαστικός τέχνης της εκδήλωσης, η Alice Δικαίου.

 

Πηγή: kourdistoportocali.com

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: