Έκοψαν την πρώτη πίτα τους οι φίλοι του Εμπορειού «Ο Μαύρος Γιαλός»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του νέου συλλόγου, Οι Φίλοι του Εμπορειού «Ο Μαύρος Γιαλός»…  στην Άγκυρα στον Μέγα Λημνιώνα. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε να στηρίξει τον Σύλλογο που ξεκίνησε. Ανάμεσα τους το μέλος του ΔΣ και  Πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Νικολαΐδης ,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωστής Καρατζάς, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Παντελής Μπουγδάνος, Γιάννης Ξενάκης, Κώστας Παπαδόπουλος που εκπροσώπησε και τον Σύλλογο Πυργίου Θεοτοκάς, ο Πρόεδρος του Πυργίου κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Πύργου Πυργίου κ. Γιώργος Συρβισαριώτης και ο Πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας Πυργίου Πήγασος κ. Παπλός Γιάννης.

Ο Πρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου κ. Νίκος Ντούλης αναφέρθηκε στο ότι ο Σύλλογος δημιουργήθηκε από ανθρώπους της περιοχής με αγάπη και όραμα ώστε να μην εγκαταληφθή και αποκοπεί η περιοχή του Εμπορειού.  Το όνομα του προέρχεται από την ιστορική ονομασία της περιοχής με το τοπωνύμιο Μαύρος Γιαλός. Το  φλουρί κέρδισε ο Απόστολος Πίττας που ευχήθηκε : Από καρδιάς, εύχομαι το νέο έτος να φέρει επιτυχία στο χωριό και το νησί μας!

Χαιρετισμός διαβάστηκε από τον Σύλλογο Πυργούσων Αττικής:

Ευχές στο νεοσύστατο Σωματείο :«Σύλλογος Φίλων Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός»

 

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ¨ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» , χαιρετίζουν την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας  και εύχονται  στον Πρόεδρο και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του νεοσύστατου σωματείου «Σύλλογος Φίλων Εμπορειού, Μαύρος Γιαλός», καλή αρχή, δύναμη και επιτυχία στο έργο τους!

Ιδιαίτερη χαρά αποτελεί για μας το γεγονός, ότι νέοι άνθρωποι, αλλά και με αγάπη για την περιοχή απαρτίζουν το ΔΣ.

Έχοντας ως κοινό σημείο αναφοράς μας, το αγαπημένο μας Πυργί και το νησί μας, σε μια τέτοια εποχή, όπου πράγματι αντιμετωπίζουμε σοβαρότατη κρίση των αξιών, των θεσμών και των ανθρωπίνων σχέσεων, οι Σύλλογοι και οι λοιπές συμμετοχικές δράσεις, με την εκούσια προσφορά και θέληση των μελών τους καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να κρατάμε ζωντανό τον πολιτισμό και τις ρίζες μας! Αντιλαμβανόμενοι πλήρως το δύσκολο μεν, αλλά και ταυτόχρονα όμορφο έργο που αναλαμβάνετε, όντας στο ίδιο «μετερίζι», σας δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό σας και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.

Καλή επιτυχία στην πρώτη σας εκδήλωση, την κοπή της βασιλόπιτας! Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και ελπιδοφόρα νέα χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία!

Τις θερμότερες ευχές μας για μία επιτυχημένη και παραγωγική θητεία!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η πρόεδρος

Μαρία Μπρη- Παπαμακαρίου

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *