Τριήμερο εκδηλώσεων με κορύφωση τον αγώνα δρόμου (βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων του συλλόγου γονέων παιδιών με αυτισμό με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού την Τρίτη 2 Απριλίου. Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων παιδιών με αυτισμό Χίου με την προβολή της ταινίας Black Balloon στο Ομήρειο. Πρωτομάστορες ο Αντώνης Ζερβάκης και ο Γιώργος Πατεριμός που τα έδωσαν όλα για αυτό το τριήμερο.

Οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει την Παρασκευή με συναυλία μαθητών του Μουσικού Σχολείου υπό τη διεύθυνση του μουσικού Πέτρου Καρβούνη και ακολούθησε ένα κονσέρτο από τη σοπράνο Αγάπη Παπαμήτσου με την Κατερίνα Πρίνου στο πιάνο.

Το βράδυ του Σαββάτου παρουσιάστηκε στο Ομήρειο η θεατρική παράσταση «Φτυστός ο Μακαρίτης» από τη Θεατρική Ομάδα Χίου.

Η πιο μαζική, όμως, εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής και ήταν ο αγώνας δρόμου με τίτλο «Τρέχω για τον Αυτισμό» με την συμμετοχή 500 και πλέον ατόμων που έτρεξαν στο κέντρο της πόλης ενώ εκατοντάδες ακόμη βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να ενισχύσουν τη δράση του πολύ σημαντικού αυτού συλλόγου.

Αρωγός η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παντελή Μπουγδάνο να μιλάει στην κάμερα της Chiosin.gr για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία που στήριξαν.

 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

 

 

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: