Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Αγγελικούση
Τι αναφέρει για τη περιπέτεια του πατέρα της και την κατάσταση της υγείας του. Τι ζητά από τους εργαζόμενους

Μήνυμα στα στελέχη του Ομίλου Αγγελικούση έστειλε σήμερα η κόρη του Γιάννη ΑγγελικούσηΜαρία, η οποία συνδιοικεί τις επιχειρήσεις της οικογένειας.

Μέσω του μηνύματος, το οποίο έχει έρθει στα υπόψιν του Newmoney αφού περιγράφει την κατάσταση του πατέρα της ως κρίσιμη αλλά σταθερή τους παροτρύνει, όπως θα έκανε και εκείνος  να συνεχίσουν την εργασία τους με τη φράση «business as usual”.

Πιο συγκεκριμένα: «Αγαπητοί συνεργάτες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο πατέρας μου  αρρώστησε  το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει σε νοσοκομείο στην Αθήνα σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο πατέρας μου λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Προς τα παρόν θα έχω τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου. Με την ευκαιρία  θέλω να σας πω,  σε αυτή την πολύ  δύσκολη στιγμή, ότι  νιώθω  εξαιρετικά προνομιούχος  και    με τιμά που εργάζομαι  με  μία ομάδα επαγγελματιών  τόσο υψηλά  καταρτισμένων και αφοσιωμένων σε έναν Όμιλο που  είναι ο καλύτερος και οικονομικά σθεναρός.

Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα αναμένει  καθένας από εσάς και όλοι μαζί  να συνεχίσετε στη διάρκεια της απουσίας του, το «business as usual». Σας ευχαριστώ όλους  για τη συνεχιζόμενη  σκληρή δουλειά  και υποστήριξη.

Μαρία Αγγελικούση»

Να αναφερθεί πως η κόρη του Γιάννη  Αγγελικούση, η οποία έχει το όνομα της γιαγιάς της, Μαρίας Παπαλιού, σπούδασε γιατρός και άσκησε  το επάγγελμα επί οκτώ χρόνια, στην Μεγάλη Βρετανία, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον Όμιλο και  τη ναυτιλιακή βιομηχανία προ οκταετίας, ως η τρίτη γενιά πλέον  της οικογένειας που ασχολείται με την πλοιοκτησία.

ΠΗΓΗ: newmoney.grPlease follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: