Χιος Μπροστά : Στηρίξτε την Χιώτικη αγορά με λαμπάκια από τον Πειραιά & φωτιστικά Πεκίνου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Άλλα λέει ο δήμαρχος και άλλα κάνει ο κ.Κάρμαντζης

Το επιβαρυμένο πρόγραμμα των θεατρινίστικων παραστάσεων κατά πάσα πιθανότητα είναι υπεύθυνο για την για μία ακόμη φορά διάσταση μεταξύ των λόγων του κ. Δημάρχου και των έργων του κ. Κάρμαντζη.

Η γνωστή πλέον τακτική κενών λόγων, έχει λάβει νέες διαστάσεις. Ο κ. Κάρμαντζης με δακρύβρεκτο «διάγγελμα» κάλεσε τους Χιώτες να στηρίξουν την ντόπια αγορά, αλλά ο κ. Δήμαρχος προβαίνει συνεχώς σε αναθέσεις σε επιχειρήσεις εκτός Χίου για προμήθειες του Δήμου.

Ο κ. Κάρμαντζης μάλλον δεν γνωρίζει ότι ο κ. Δήμαρχος πριν λίγες ημέρες προχώρησε σε ανάθεση 12.000 € (ΑΔΑ 92ΔΨΩΗΝ-Σ6Λ ) για χριστουγεννιάτικα φωτιστικά σε εταιρία με έδρα τον Πειραιά, που ιδρύθηκε πριν λίγες μόλις μέρες!

Δεν έχει αντιληφθεί ότι τον Αύγουστο προχώρησε σε ανάθεση περί τα 14000 € για φωτιστικά στηρίζοντας την αγορά του ΠΕΚΙΝΟΥ.((ΑΔΑ 6ΓΑΓΩΗΝ-7ΤΛ)

Μάλλον δεν γνωρίζει ότι τον Οκτώβρη ανέθεσε (ΑΔΑ ΩΖΗΜΩΗΝ-ΧΕΨ) σε εταιρεία στην Αττική ,την προμήθεια UPS ύψους 7.800 ευρώ.

Τα παραπάνω είναι απλά ενδεικτικά από τις πολλές αναθέσεις εκτός Χίου, με μοναδικές προσκλήσεις προς τους «ενδιαφερόμενους», αντί δημόσια να δημοσιεύει τις προσκλήσεις ή να καλεί όλες τις σχετικές με τις εκάστοτε προμήθειες χιώτικες επιχειρήσεις.

Ο κ. Δήμαρχος , Στ. Κάρμαντζης, αποδεικνύει καθημερινά την «αλλεργία» της δημοτικής αρχής σε διαδικασίες διαφάνειας, ίσης μεταχείρισης των τοπικών επιχειρήσεων και χρηστής διοίκησης .

Η πρακτική της Δημοτικής Αρχής κ. Κάρμαντζη να προσπαθεί με λόγια και φωτογραφίες να κρύψει την ανυπαρξία έργου και τη ζημιά που προξενεί στον τόπο είναι πλέον γνωστή στους Χιώτες.

Όλοι οι χιώτες γνωρίζουν πλέον ότι η δημοτική αρχή, δεν γνωρίζει, δεν θέλει και δεν μπορεί να διοικήσει το Δήμο με διαφάνεια και σύνεση και η μόνη διέξοδος που έχει μέχρι τις εκλογές που θα δει την πόρτα της εξόδου είναι η πρακτική: «με λόγια να φτιάχνει ανώγεια και κατώγεια».

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΥΓ. «Στηρίζω την τοπική αγορά, ενισχύω τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της Χίου» θα μπορούσε να είναι μία αποτελεσματική, μικρού κόστους καμπάνια στο διαδίκτυο και τα τοπικά μέσα από το Δήμο για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, αν υπήρχε σχεδιασμός. 

 

 Please follow and like us:
fb-share-icon