ΑΙΓΕΑΣ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α2 ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αθλητικό σωματείο ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ Χίου κατάφερε την άνοδό του στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών. Προκειμένου να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις μίας εθνικής κατηγορίας δημιουργήθηκε μία Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τον Λευτέρη Μπλάτζιο, Παναγιώτη Καρατζάνο, την Πρόεδρο του σωματείου Μίρκα Κεφάλα, Μαρία Μίτση και Χριστίνα Μυλωνά. Η Διοικούσα επιτροπή δεν καταργεί ούτε αναιρεί τον ρόλο του Διοικητικού Συμβουλίου. Αποτελείται από ανθρώπους που θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις, εμπειρίες και χρόνο τους προκειμένου η ομάδα να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία και αν είναι εφικτό να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία. Την προσπάθεια αυτή θα ενισχύσουν επίσης οι Βαλάντης Ζουμής και Νίκος Γουρλής.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί τον επιστέγασμα μίας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια όταν και συμμετείχε η ομάδα για πρώτη φορά στα γυναικεία τοπικά πρωταθλήματα αρχικά στις κατηγορίες υποδομών και εν συνεχεία στην κατηγορία γυναικών. Με σωστή δουλειά στις ακαδημίες, επιμονή και υπομονή ήλθε αυτή η τεράστια επιτυχία. Σημειωτέον ότι οι αθλήτριες που αγωνίσθηκαν και πέτυχαν την άνοδο στην Εθνική κατηγορία είναι όλες Χιώτισσες με εξαίρεση μίας αθλήτριας, η οποία είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στη Χίο. Η ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο γηγενή κορμό και θα ενισχυθεί με 1-2 αθλήτριες από εκτός Χίου.
Η συμμετοχή στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών έχει πολλές δυσκολίες με πρωτεύουσα το κόστος μετακινήσεων και ως εκ τούτου καλούμε τους αρμόδιους φορείς, Δήμο και Περιφέρεια Χίου, να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης ελπίζουμε οι τοπικοί επιχειρηματίες  και ιδιώτες να αποτελέσουν αρωγούς στην προσπάθεια αυτή.Τέλος καλούμε το φίλαθλο χιακό κοινό να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο όπου θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ιστορικές ομάδες των Αθηνών υποστηρίζοντας την ομάδα του νησιού μας.

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *