Στη Χίο τα ευρήματα από τη πυρπόληση της τουρκικής ναυαρχίδας του Καρά Αλή από τον Ψαριανό Κανάρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση η Περιφερειακή Ενότητα Χίου σε συνεργασία  με το Ναυτικό Μουσείο Χίο προγραμματίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία, έκθεση με ιδιαίτερο τοπικό και όχι μόνο ενδιαφέρον. Έτσι όπως ανακοίνωσε, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π.Μπουγδάνος το επόμενο διάστημα θα εκτεθούν στο Ναυτικό Μουσείο της Χίου ευρήματα και αντικείμενα από τη Ναυαρχίδα του Καρά Αλή, την οποία πυρπόλησε μέσα στο λιμάνι της Χίου ο Κωνσταντίνος Κανάρης.

Επίσης συνάντηση με τεχνικό κλιμάκιο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που βρίσκεται στη Χίο για το θέμα των έργων του αεροδρομίου της Χίου είχε την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Π. Μπουγδάνος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μπουγδάνος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΥΠΑ για την πορεία των εργασιών που είναι σε εξέλιξη για τη μετατόπιση  του παραλιακού δρόμου του αεροδρομίου, έργο το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους 15 μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Π. Μπουγδάνου κατά την σημερινή συνέντευξη τύπου :Please follow and like us:
fb-share-icon