Χωρίς Αμάλ αλλά με πλούσιο πρόγραμμα ξεκινά το φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ Χίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Επιστρέφει το Μουσικό Φεστιβάλ της Χίου μετά το επιτυχημένο καλοκαιρινό πρόγραμμμα του, για τη φθινοπωρινή περίοδο με ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες και παραστάσεις σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι περιλάμβανε τον ερχομό της Αμάλ που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα γίνει σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου στο Ομήρειο με μια παράσταση μουσικού θεάτρου που έχει τίτλο “Singing Trees” με τη συμμετοχή παιδιών από τη χορωδία του Καθεδρικού Ναού του Βερολίνου , και του Μουσικού Σχολείου Χίου. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η συναυλία στον Αγ. Ευστράτιο Θυμιανών την Τετάρτη και στην Μητρόπολη Χίου την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου από την Κρατική χορωδία του Καθεδρικού Ναού του Βερολίνου σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Χίου.

Σε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο ο Λ.Βενιάδη και της Ο. Holdorff αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις ενώ ο Πρόεδρος του Ομηρείου Δ.Μάντικας, εξήρε το έργο και την προσφορά του  στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού. Επίσης τόνισε για την εκδήλωση της Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, με έργα κλασσικής μουσικής, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της μεγάλης ευεργέτιδας του Ομηρείου Ματρώνας Ξυλά – Egon, η οποία έφυγε πριν από ένα χρόνο από τη ζωή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑPlease follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: