Το ΣΤΕ ορίζει την Ποταμούση Αντιδήμαρχο Αμανής

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Με τη “βούλα” του Συμβουλίου της Επικρατείας, στην Αμανή επιβάλλεται να οριστεί ως Αντιδήμαρχος η Βιβή Ποταμούση της “Πρωτοβουλίας για τη Χίο”

 

Από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά τις εκλογές του 2019 είχαμε επιμείνει δημοσίως, προς πάσα κατεύθυνση, ότι ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συνεργασία Δημοτικών Συνδυασμών, για την Αμανή οι κάτοικοι είχαν επιλέξει τη Βιβή Ποταμούση ως μόνη Δημοτική Σύμβουλο και επιβαλλόταν να αναλάβει τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου.

Ο Δήμαρχος, επέλεξε να μην ακούσει τους κατοίκους της Αμανής, και εκμεταλλευόμενος μια τροποποίηση του νόμου επέβαλε αποτυχημένα τρεις (3!!!) διαφορετικούς αντιδημάρχους μέσα σε τρία (3) χρόνια!!! Αντιδημάρχους που δεν είχαν εκλέξει οι κάτοικοι της Αμανής.

Στις 3 Ιουνίου η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), έκλεισε αυτή την πόρτα διαφυγής για τον κο Κάρμαντζη. Δεν του επιτρέπει πλέον να έχει άλλον Αντιδήμαρχο από τη Δημοτικό Σύμβουλο που ψήφισαν οι κάτοικοι της Αμανής. Είτε του αρέσει, είτε όχι. Για το ΣτΕ αρκεί που αρέσει στους κατοίκους της Αμανής.

Για το ΣτΕ, η λογική που επέλεξε να ακολουθήσει ο κος Κάρμαντζης “…νοθεύει την εκφρασθείσα θέληση των εκλογέων…” …και να ήταν η μόνη!

 

 

 

 

20 Ιουνίου 2022

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟPlease follow and like us:
fb-share-icon