Φορτσάρει με εντατικούς ρυθμούς

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν στις 24 Ιουνίου 2019, οι εθιμοτυπικού χαρακτήρα συναντήσεις με φορείς του υποψήφιου με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργου Αμέντα. Η εβδομάδα ξεκίνησε πολύ πρωί με τη συνάντηση στην Πυροσβεστική υπηρεσία με τον διοικητή κύριο Βουράκη ο οποίος με λεπτομέρειες ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για διάφορα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της υπηρεσίας, τον εξοπλισμό της και την ετοιμότητα της αυτούς τους κρίσιμους καλοκαιρινούς μήνες όπου η επικινδυνότητα πυρκαγιών βρίσκεται στο ζενίθ. Κλείνοντας την επίσκεψη ο

κ. Αμέντας συζήτησε και με το έμψυχο δυναμικό των στελεχών που εκείνη την ώρα παρευρίσκονταν στο κτήριο.

 

Ακολούθως υπήρξε συνάντηση με τον πόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Τριαντάφυλλο κατά την οποία πραγματοποιήθηκε μια μικρή περιήγηση στις εγκαταστάσεις του σταδίου και ανταλλάχθηκαν γόνιμες απόψεις σχετικά με τον αθλητισμό στο νησί, την βελτίωση των υποδομών και την διεξαγωγή άρτιων διοργανώσεων. Στις 11 ο Γιώργος Αμέντας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμεναρχείο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κύριο Κέφη λαμβάνοντας κατατοπιστική ενημέρωση για ποικιλία θεμάτων ενώ το μεσημέρι επισκέφτηκε το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του δήμου Χίου, ώπου τον υποδέχθεικαν θερμά ο πρόεδρος του νομικού προσώπου κύριος Καμπούρης Παντελής  και ο πρόεδρος του κολυμβητηρίου κύριος Νίκος Λαμπρινούδης.

 

Οι σημερινές εθιμοτυπικές συναντήσεις έκλεισαν το απόγευμα με την παρουσία του κυρίου Αμέντα στο Εργατικό Κέντρο με τον πρόεδρο κύριο Κώστα Λίνα, τον γενικό γραμματέα και συνδικαλιστές. Τα εργασιακά ζητήματα και κυρίως το θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων που αναμφίβολα θα απασχολήσουν τους επόμενους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, κυβερνητικούς και μη, τίθενται σε άμεση προτεραιότητα από τον Χιώτη υποψήφιο βουλευτή.

 

Γραφείο Τύπου

Υποψήφιου βουλευτή Χίου

Αμέντα Γιώργου.

 

 

Please follow and like us: