Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου: ΑΝΑΒΟΛΗ 7ου Αγώνα Γυναικών- Αιμοδοσία για τα Τέμπη

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΑΝΑΒΟΛΗ 7ου Αγώνα Γυναικών (7th Women’s Run)
Ο Chiosrunning Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου με αίσθημα ευθύνης και συμπαραστεκόμενος στο πένθος που βαραίνει την χώρα μας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη του στις οικογένειες των θυμάτων.
Απόφασισε να αναβάλλει τον αγώνα γυναικών (women’s run) που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή στις 05/03/2023 για μια εβδομάδα αργότερα την Κυριακή στις 12/03/2023.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να αποτίσουμε φόρο τιμής απέναντι στην μνήμη των θυμάτων, αυτού του τραγικού δυστυχήματος.
Υ. Γ. Το πρόγραμμα του αγώνα παραμένει το ίδιο. Παραλαβή φακέλου και μπλούζας θα γίνει την επόμενη εβδομάδα βάση του προγράμματος που είχε ανακοινωθεί στην παρακάτω ανακοίνωση: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=702457831760257&id=100059881399378
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ
Ο Chiosrunning Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Η αλληλεγγύη, είναι το πιο κρίσιμο όπλο μας τις δύσκολες στιγμές.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγους μας, να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται σε όλη την χώρα σχετικά με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Επικοινωνήστε με την Αιμοδοσία Χιου στα τηλέφωνα: 2271350100 – 6937248730

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon