Ποιος είναι ο πολυτάλαντος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χίου Κωνσταντίνος Ανδρεάδης

Ένας δυναμικός αρχιτέκτονας στο πλευρό του Σταμάτη Κάρμαντζη. Ο πολυτάλαντος Κώστας Ανδρεάδης θέτει την υποψηφιότητα του με την Σύμπραξη Δημιουργίας. Ας τον γνωρίσουμε: 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στη Χίο.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ στο ίδιο Πανεπιστήμιο ολοκλήρωσε και τη Μεταπτυχιακή του Διατριβή με ειδικό αντικείμενο την Πολεοδομία, η οποία τιμήθηκε με διάκριση και είχε ως θέμα την «Πολεοδομική Ανάπλαση και Επέκταση Ιστορικών Πόλεων», όπου εξέτασε στοιχειοθετημένα την αποσυμφόρηση του ιστορικού πυρήνα της πόλης της Χίου αλλά και την οργανωμένη ενίσχυση των απομακρυσμένων οικιστικών συνόλων του νησιού κάνοντας χρήση των διαθέσιμων δικτύων και πόρων.

Εξετέλεσε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και διετέλεσε στέλεχος της Δ/νσης Στρατιωτικών Έργων στη Χίο.

Το 2005 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας ιδρύοντας το ιδιωτικό του Τεχνικό Γραφείο Μελετών και Κατασκευών με έδρα τη Χίο αναλαμβάνοντας τη σχεδίαση και κατασκευή κτιρίων εντός του νησιού αλλά και εκτός των ορίων αυτού, ενώ παράλληλα υπήρξε ομιλητής σε Διεθνή Ακαδημαϊκά Φόρουμ Αρχιτεκτονικής που έλαβαν χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και διοργανώθηκαν με την πρωτοβουλία της Σχολής Αρχιτεκτονικής της Οξφόρδης.

Το 2008 διορίστηκε στη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου, σημερινής Περιφερειακής Ενότητας Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με την ιδιότητα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού, όπου ασχολείται  συστηματικά με την εκπόνηση μελετών και κατασκευών κτιριακών έργων, ιστορικών μνημείων και διατηρητέων κτιρίων και συμμετέχει σε δημοπρασίες κατασκευής δημοσίων έργων, αξιολογήσεις μελετητικών γραφείων και θέματα που αφορούν τις γενικότερες λειτουργίες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Επίσης διατελεί χρέη:

  • Προέδρου Επιτροπής Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νομού Χίου
  • Μέλους του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
  • Μέλους της Επιτροπής Αυθαιρέτων
  • Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Παιδικών Χαρών Νομού Χίου
  • Εντεταλμένου μηχανικού του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για το Νομό Χίου

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου με Δήμαρχο τον Σταμάτη Κάρμαντζη και το συνδυασμό «Σύμπραξη Δημιουργίας»

Please follow and like us:
fb-share-icon