Πανελλήνιες: Ο Διοικητής της ΑΕΝ μας συστήνει την σχολή
Σημαντικά στατιστικά στοιχεία δίνει στην δημοσιότητα ο Διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου Γιάννης Μάργαρης για τους υποψηφίους των Πανελλήνιων και αναφέρει σχετικά:

Σε λίγες μέρες, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ τάξης όλων των Λυκείων της χώρας, θα κληθούν να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά δελτία, προ της δοκιμασίας τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, με όνειρα και προσδοκίες, δικά τους και των οικογενειών τους, να επιτύχουν σε μία σχολή, η οποία θα τους ανοίξει μία θέση επαγγελματικής σταδιοδρομίας και αποκατάστασης.
Λόγω της τρέχουσας συγκυρίας και της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων, φέτος, δεν κατέστη δυνατή η επίσκεψη στη Σχολή μας των μαθητών/τριών των Λυκείων του Νομού μας για μία πρώτη γνωριμία με την Σχολή αλλά και την επίλυση όλων των αποριών που έχουν σχετικά με τη φοίτηση στην ΑΕΝ Χίου.
Για το λόγο αυτό ”ανεβάσαμε” στην ιστοσελίδα της Σχολής μας ένα ενημερωτικό powerpoint (ο σύνδεσμος ακολουθεί πιο κάτω) για την Ακαδημία Ε.Ν. Χίου με αποδέκτες γονείς και μαθητές Γ Λυκείου, όχι μόνο της περιοχής μας, αλλά όλων των Λυκείων της χώρας, με ενημερωτικό υλικό, τόσο για τη Σχολή όσο και για την επιλογή σπουδών στο όμορφο νησί της Χίου.
Θα είναι χαρά μας να βοηθήσουμε περαιτέρω οποιονδήποτε/οποιαδήποτε το επιθυμεί, μέσω επικοινωνίας (έγγραφης ή τηλεφωνικής) με την Υπηρεσία μας.Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: