Απινιδωτές στα σωματεία της Χίου & παράταση στο σχέδιο δράσης ύψους 400,000 € (Βίντεο)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΠαράταση για 15 ημέρες έλαβε η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων για την ένταξη των αθλητικών συλλόγων-σωματείων και φορέων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο «Σχέδιο Δράσης – Αθλητισμός 2023».

Παράταση για 15 ημέρες έλαβε η προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων για την ένταξη των αθλητικών συλλόγων-σωματείων και φορέων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο «Σχέδιο Δράσης – Αθλητισμός 2023».

Δια ζώσης ενημέρωση των αθλητικών σωματείων πραγματοποίησε  στη Χίο ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ.  Δημήτρη Κουρσουμπά, στα πλαίσια της περιοδείας του σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας.

Ο κ. Κουρσουμπάς τόνισε για τη Χίο ενημέρωσε ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος για όλη την Περιφέρεια θα φτάσει τις 400.000 ευρώ, που αφορούν τις  συνδιοργανώσεις αλλά και προβλέπεται η χορηγία αθλητικού υλικού στα σωματεία και τους φορείς ενώ εξετάζεται, μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Παντελή Βρουλη, να δωθούν απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα της Χίου αφού από σήμερα είναι υποχρεωτικοί σε κάθε δραστηριότητα.

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon