Όχι άλλα ψέματα, δικαιολογίες! Άρον άρον ανάθεση σε Βολιώτη! Τέλος στις προσλήψεις, αναθέσεις των δικών σας!

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΤέλος τα ψέματα, τέλος στην αδιαφάνεια. Για πολλοστή φορά βρίσκεται έκθετη η Δημοτική Αρχή!

Σύμφωνα με την 333/2022 και αριθμ. Πρωτ. 109742/22-01-2022 Απόφαση του Αντιδη/ χου Τεχνικών Υπηρεσιών , έσπευσε άρον άρον να δώσει ανάθεση στον Βολιώτη Μηχανολόγο για να προλάβει, όπως δηλώθηκε, τον προϋπολογισμό του 2022. Ομολογήσατε, ότι λειτουργήσατε ανορθόδοξα, ανάποδα ή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «πριν το βούδι το σκοινί». Δηλαδή χωρίς Αρχιτεκτονική και Στατική μελέτη χωρίς σχέδια αναθέσατε πρώτα τη Μηχανολογική μελέτη. Δικαιολογημένα λοιπόν κι εγώ ρώτησα ποιος είναι ο ενδιάμεσος του Βολιώτη μηχανολόγου. Γνωστή είναι εξάλλου η πολιτική σας να προτιμάτε ξένους σε ό,τι έχει σκοτάδι. Έτσι ενεργήσατε και στην περίπτωση των φωτιστικών του δημοτικού φωτισμού με έκπτωση 1% για 8.700.000 € κι ενώ μέχρι πρόσφατα στα δώδεκα χρόνια πλήρωναν οι δημότες 1.500.000 €.

 

Το ίδιο έγινε και με την άρνησή σας να δώσετε απάντηση στην από 8 /12/2022 αίτησή μου για την ύπαρξη ή μη μελέτης για την συντήρηση των λεβητοστασίων των σχολείων. Δεν απαντήσατε ούτε και σε σχετικά ερωτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23/01/2023. Απάντηση ήρθε από τον Αναπληρωτή Δ/ντή Τεχν. Υπηρ. ότι δηλ. δεν υπάρχει τίποτα. Άρα κοροϊδέψατε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, όπως σας απάντησε η Ένωση Γονέων Χίου. Συνεχίζετε τα ψέματα λέγοντας ότι δεν έχει εγκριθεί ο προϋπολογισμός του 2023. Αν είχατε φροντίσει εγκαίρως για μελέτη – προβλέπουν κάθε χρόνο όλα τα νοικοκυριά για τα δικά τους λεβητοστάσια- θα είχατε κάνει ανάθεση στον εργολάβο το 2022. Από τον Οκτώβριο δεν προλάβατε να υπογράψετε Σύμβαση για αυτό , δεν χρειάστηκε να περιμένετε όμως τον προϋπολογισμό του 2023 για τον Βολιώτη. Όχι άλλα ψέματα λοιπόν και δικαιολογίες! Δεν είχατε ούτε Μελέτη ούτε ανάδοχο, αλλά μετά το δυσάρεστο γεγονός των Σερρών απλά βγήκατε και είπατε « να μείνουν ήσυχοι οι γονείς». Ιεροσυλία! Και λέτε ότι είστε τέλειοι! Ναι, είστε τέλειοι στις φωτογραφίες, στα Facebook και στα ψέματα! Φτάνει πια!

8/10/2023 ΤΕΛΟΣ! Τέλος σε όλα! Τέλος στα ψέματα! Τέλος στην αδιαφάνεια!

Τέλος στις προσλήψεις των δικών σας, γυναικών και παιδιών! Τέλος στις αναθέσεις στους συγγενείς σας! Υπάρχουν κι άλλοι!

Γιώργος Κλιαμενάκης ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon