Ασφαλές ή ΟΧΙ το λιμάνι της Χίου; Τα πλοία στα Μεστά μέχρι τον έλεγχο- Master Plan ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΑσφαλές ή ΟΧΙ το λιμάνι της Χίου;

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Κυριάκος Ζωάνος με το φλέγον θέμα της ασφάλειας του λιμανιού της Χίου.

Αναφερόμενος για το κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του κεντρικού λιμενάρχη σχετικά με την ασφάλεια του λιμανιού ο κ. Ζωάνος ανέφερε ότι η λιμενική επιτροπή έχει την διαχείριση των λιμανιών της Χίου και  δεν μπορεί να δώσει ουσιαστική απάντηση στο ερώτημα. Έτσι έχει αποταθεί τόσο στο αρμόδιο Υπουργείο Ναυτιλίας όσο και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου με ζητούμενο την αυτοψία από ειδικά κλιμάκια στο λιμάνι της Χίου.

Παντός επίσημο έγγραφο από  τους χρήστες του λιμανιού που  να εγείρει θέματα ασφάλειας. δεν υπάρχει τόνισε και Ζωάνος και ο π. συνεργάτης του λιμενικού ταμείου Γιάννης Καββάδας. Στα αιτήματα του Λιμεναρχείου το λιμενικό ταμείο έχει δρομολογήσει το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού και μελετά το αίτημα για τοποθέτηση προσκρουστήρων.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται σύσκεψη με φορείς του νησιού αν για το διάστημα μέχρι να γίνει ο έλεγχος από το αρμόδιο κλιμάκιο τα πλοία της γραμμής θα πηγαίνουν Μεστά ή Χίο:

Για την πορεία του Master Plan και συναφών έργων του κεντρικού λιμένα Χίου αναφέρθηκε ο κ. Καββάδας και η κ. Δαλαμάγκα:

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon