10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΙΟΥ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΙΟΥ
ΘΕΜΑ: «10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΙΟΥ»
Το φετινό καλοκαίρι ο Σύλλογος Αστρονομίας Χίου κλείνει 10 χρόνια από την ίδρυσή του το 2012. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα διακεκριμένα επίτιμα μέλη μας τον Δρ Σταμάτη Κριμιζή, τον Δρ Μανώλη Γεωργούλη και την Δρ Χριστίνα Γιαννόπαπα καθώς και όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας ακολουθείτε στη δεκαετή πορεία μας.
Το φετινό Φεστιβάλ Αστρονομίας περιλαμβάνει τα εξής:
5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00, ‘Ιδρυμα Μαρία Τσάκος: Ομιλητής Δρ Μανώλης Γεωργούλης : «COSPAR Athens 2022: Ιστορική πρώτη για την Ελλάδα σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι».
8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00, Θέατρο Καστρομηνά «Μίκης Θεοδωράκης»: Ομιλητής Δρ Σταμάτης Κριμιζής «”Η Εξερεύνηση του Ηλιακού Συστήματος, και η σημασία της ομαδικής εργασίας”.
12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 19:30,Βοτανικός Κήπος Νενήτων , Δράση για παιδιά και μεγάλους με τηλεσκόπιο : «Υπερπανσέληνος, Κρόνος και διάττοντες Περσείδες».
20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00, Κτήμα «Ρίζικο» Κάμπος, Ομιλήτρια Δρ. Χριστίνα Γιαννόπαπα: «Από το πλοίο στο διαστημόπλοιο: Τα οφέλη της διαστημικής τεχνολογίας στην ναυτιλία».
27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 21:00,Αποθήκα, Πάρτι λήξης Φεστιβάλ: Αστροπαρατήρηση deep space και ουρανογραφία από τον Μιχάλη Περάκη.
Παρακαλούμε η προσέλευση σας να είναι μισή ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων.
Ο πρόεδρος Η γραμματέας
Γιώργος Μελέκος Μαρία ΚέρογλουPlease follow and like us:
fb-share-icon