ΑΕ Βαθ./Πανσ/κού-Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου 0-3- Το ευχαριστώ του Ατρόμητου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Την ήττα γνώρισε στην έδρα της στο τελευταίο παιγνίδι η ΑΕ Βαθ./Πανσ/κού από τον Ατρόμητο Αγ. Γεωργίου Χίου με 0-3, αγώνας για τα μπαράζ ανόδου για την γ΄ εθνική.

Ο αγώνας ήταν άνευ βαθμολογικής σημασίας μιας και οι δυο ομάδες δεν διεκδικούσαν την άνοδο.
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 51΄ με τον Φλουρά,  στο 63΄ ο Μουσταφά έκανε το 0-2 και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Μουσταφά στο 71΄. Η ΑΕ Βαθ./Πανσ/κού  δικαιούνταν ένα γκολ, αφού στα τελευταία λεπτά έχασε αρκετές ευκαιρίες να το πετύχει.

Διαιτητές: Τζανιδάκης, Τσιδώνης, Καλιννιώτης.

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού (Βούρος): Μαρίνος, Π. Χατζηπαναγιώτης, Μπορμπότης, Σ. Χατζηπαναγιώτης, Παπαδόπουλος, Άκουλλι, Θύμιος, Σιδέρης, Παπαχρήστου, Γιαννούλης, Πρένι.(Πασχάλης, Αλμέτα, Παρλιάρος, Γεωργιάδης, Βακένης, Σταματόπουλος, Πρίφτι, Ιωαννίδης, Κρικώνης)
Ατρομητος(Γιοβανάκης): Χαβιάρας, Γκάγκας, Φλουράς, Ζαρνακούπης, Βέκιος,  Σούκας, Κρητικός, Αναγνωστάκης, Μουσταφά, Σούκας, Γκιάλης. ( Τσιρνίκας, Ποδιάς, Σταματόπουλος, Σαλιογλου, Ντεμίρι).

Ευχαριστούμε την Αθλητική Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού για την πραγματικά άψογη φιλοξενία! Καλή επιτυχία στη νεα σεζόν! Είστε ΟΜΑΔΑ με αθλητικό ιδεώδες! Σας Ευχαριστούμε!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

ΠΗΓΗ: SAMOSSPORT.GRPlease follow and like us:
fb-share-icon