Τιμή μου που είμαι Πρόεδρος στον ΝΟΧ-Θα ξαναφέρουμε τον κόσμο στο Ιωνικό (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνέντευξη στην Chiosin.gr  παραχώρησε ο νέος πρόεδρος Ναυτικού ομίλου Χίου Δημήτρης Σκαπινάκης.

Αναφέρθηκε στο διοικητικό κενό που υπήρξε το καλοκαίρι που έφερε πίσω στην ομάδα αλλά ευτυχώς προέκυψε η διοίκηση η τωρινή και όλα δρομολογούνται.

Τόνισε  ότι είναι τιμή του που είναι πρόεδρος  στο Ναυτικό Όμιλο Χίου σε ένα ιστορικό σωματείο και αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα καθώς όλα τα επαρχιακά σωματεία αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Στόχος για την ομάδα του Πόλο  τόνισε είναι να παραμείνει στην κατηγορία καθώς και η προετοιμασία λόγω του διοικητικού κενού πήγε πίσω αλλά και λόγω ότι το Ιωνικό  κολυμβητήριο καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Για τα υπόλοιπα τμήματα  της ομάδας τόνισε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και ότι οι γονείς είναι χορηγοί του ομίλου. Σε ερώτηση του Νίκου Ζερβόπουλου σχετικά με τον κόσμο που απουσιάζει από  το Ιωνικό κολυμβητήριο τόνισε ότι είναι στις άμεσες σκέψεις του και θέλει χρόνο η ομάδα για να αποκτήσει την αξιοπιστία της ξανά και θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.

Επίσης ανακοίνωσε μία σειρά από event που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα ενόψει των 90 χρόνων ζωής του Ναυτικού ομίλου Χίου.

Δείτε την συνέντευξη του Προέδρου του ΝΟΧ:

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon