Πίτα με βραβεύσεις στον Νηρέα


 

Την Κυριακή 16/2 στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου Καρδαμύλων πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Νηρέα Καρδαμύλων και η βράβευση ανθρώπων που εδώ και πολλά χρονια στηρίζουν με τον τροπο τους την προσπάθεια του Νηρέα  καθως επισης, και η βράβευση αθλητριών και αθλητών για την επιτυχία τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όπως επισης και για την επίδειξη αθλητικού ήθους.

Ιδιαιτερες ευχαριστιες από καρδιας στους μεγάλους χορηγούς, που είναι: η Cosmos training center, η Sailor’s Home και η Crewing, των Γιάννη Διακογιάννη και Νικόλα Λιβανού,
Η Aspida Travel, του Δημήτρη Ματθαίου, τα Super Market ΧΑΡΑ, ο καπετάν-Παναγιώτης Τσάκος,
ο κ. Γεώργιος Μαλαφής, ο κ. Πιπινιάς (Ξυλεμπορικό), το καφέ «ΚΗΠΟΣ», η ΤΕΧΝΟΛΥΣΗ του Γιάννη Κυλαδίτη, το καφέ PLAN B, ΕΚΟ Ζιγλής, το καφέ ΒΕΡΥΚΟΚΟ, το καφέ ANYTIME, η ταβέρνα «ΠΑΣΣΑΣ», το κατάστημα οικοδομικών του Φίλιππου Μπουλά, το κατάστημα αθλητικών ειδών SEVEN SPORT, ο Ξενώνας «ΠΑΛΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» στο Πιτυός, το κατάστημα ΔΟΜΙΣΗ ΧΙΟΥ του κ. Απόστολου Ροδίτη, οι ασφάλειες του κ. Γιάννη Καραμανή και το καφέ «ΑΠΟΘΗΚΗ» στα Καρδάμυλα.

Ο Νηρέας Αφήνει τελευταία τα φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ πίσω από τα οποία βρίσκεται η κ. Κυριακή Ψαρέλλη, η οποία είναι συνέχεια κοντά , και καλύπτει όσες «τρύπες ανοίγουν».

Η ανακοίνωση καταλήγει:

Σας ευχαριστούμε από καρδιας ολους όσοι συμμετεχετε στις χαρες της ομαδας μας, συμπορευεστε με τα όνειρα και τους στοχους της και που με την παρουσία σας και τον τρόπο σας μας βοηθάτε να γινομαστε ολο και καλύτεροι και να μεγαλώνει η αθλητική μας οικογένεια όμορφα!

Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια!

Ομαδα της καρδιας μας, προχωρα μπροστά!

The sky is the limit!!!




Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: