Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε & πάμε πίσω- Βολές κατά Μητροπολίτη για ανυπαρξία & ακόμα περιμένει την συνάντηση των ‘4’ (βίντεο)


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κύριοι Ανδρέας Μιχαηλίδης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Κώστας  Ζαχαριάδης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Χίου ενώ την συνέντευξη προλόγισε  ο κ. Φραγκίσκος Σέργης.
Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ Ανδρέας Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό και την ανυπαρξία της τοπικής εκκλησίας ρίχνοντας  ευθύνες στον Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κκ. Μάρκο  κάνοντας λόγο για ανυπαρξία στην βοήθεια τους, αλλά και στην κυβέρνηση που τόνισε την έλλειψη διαχείρισης και αλλάζει θέσεις συνεχώς για το θέμα της ΒΙΑΛ.Επίσης τόνισε ότι ακόμα περιμένει την συνάντηση των ‘4’ αρχόντων της Χίου (βουλευτών, Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου).
Η κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε στην εγγραφή των νέων μελών μέσω της πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ και ότι το 31% που ψήφισε το κόμμα δείχνει μια σταθερή δύναμη.
Ο κ.  Κώστας Ζαχαριάδης έκανε λόγο για οργανωτική πολιτική ανασυγκρότηση και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλατύ προοδευτικό κόμμα σε ένα ευρύχωρο σπίτι. Η Ελλάδα πηγαίνει πίσω σε μεταναστευτικό οικονομία και γενικά σαν χώρα. Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε.
Please follow and like us: