107η Επέτειο της Ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα με παρουσία Παυλόπουλου – Βρουλή


Στο νησί της Σάμου θα παραβρεθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας κ. Παντελής Βρουλής την 10η Νοεμβρίου για τις Επετειακές εκδηλώσεις για την 107η Επέτειο της Ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα. Στις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019:

Ώρα 08:00: Μετάδοση εμβατηρίων με τη μεγαφωνική συσκευή της 79 ΑΔΤΕ, στην Πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη και χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες των Ιερών Ναών της πόλης.

Ώρα 08:30: Επίσημη Έπαρση της Σημαίας στην Πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη με συμμετοχή τμήματος αποδόσεως τιμών και Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ.

Ώρα 10:30 Άφιξη του ο Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου.

Ώρα 10:30 : Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσεβίου.

(Πέρας προσελεύσεως επισήμων στον Ιερό Ναό στις 10:25)

Μετά τη δοξολογία θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Αγγελινάρα Γεώργιο, Φιλόλογο.

Ώρα 11:10: Επιμνημόσυνη δέηση στον Ανδριάντα του Θεμιστοκλή Σοφούλη και κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τήρηση ενός λεπτού σιγής

Εθνικός Ύμνος

Ώρα 11:30: Παρέλαση επί της παραλιακής λεωφόρου μαθητών σχολείων της Σάμου, πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πολιτιστικών Συλλόγων, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ Βαθέος και Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ Καρλοβασίων, Χορευτικών συγκροτημάτων, καθώς και Τμημάτων του στρατού ξηράς και άλλων σωμάτων ασφαλείας.

Ώρα 12:20: Παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων Σάμου επί της παραλιακής λεωφόρου.

Ώρα 12:40: Δεξίωση επισήμων στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ώρα 13:10 Αναχώρηση Προέδρου της Δημοκρατίας για το αεροδρόμιο

Ώρα 17:15: Επίσημη υποστολή της Σημαίας στην Πλατεία Πυθαγόρα με συμμετοχή τμήματος αποδόσεως τιμών και Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *