Βγαίνει στο σφυρί η πρώτη κατοικία Χιώτη!


Την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στη Λέσβο, βγαίνει τελικά στο σφυρί η πρώτη κατοικία του συναδέλφου Γιάννη Παληού! Αγνοώντας το μεγάλο κύμα πολιτών που στήριξε την προσπάθεια του να συγκεντρώσει υπογραφές υποστήριξης, προχωρούν στον πλειστηριασμό!
Κατόπιν τούτου η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου καλεί τους συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους να υψώσουν το ανάστημα τους και να αντισταθούν στο νέο σχέδιο της Κυβέρνησης για τα «κόκκινα δάνεια».
Μέχρι το τέλος του 2019, υπολογίζεται ότι σε 76.000 νοικοκυριά θα πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών και περιουσιών.
Οι ουσιαστικοί μπαταχτσήδες μένουν στο απυρόβλητο, ενώ καλείται ο απλός κόσμος να λύσει το πρόβλημα των τραπεζών που δανειοδοτούσαν σωρηδόν πριν την κρίση.
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου, θα σταθεί δίπλα στο συνάδελφο Γιάννη Παληό, σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης, όπου και με όποιον τρόπο χρειαστεί.
• Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, επαγγελματίες, σωματεία και συλλόγους, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 11.00 πμ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και υποστήριξης στο συνάδελφο Γιάννη, έξω από την Alpha Bank με στόχο να σταματήσει η διαδικασία κατάσχεσης!
Η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου θα συνεχίσει τον αγώνα της στο πλευρό του συμπολίτη μας την ερχόμενη Πέμπτη 7/11 με την παρουσία αντιπροσωπείας στη Μυτιλήνη!
«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»! Η κατοικία είναι δικαίωμα! Η πάλη των εμπόρων, των επαγγελματιών και των εργαζομένων για ανακούφιση απ’ το βραχνά των χρεών, απέναντι στους πλειστηριασμούς, είναι υποχρέωση όλων.

ΟΕΒΕ Χίου
Please follow and like us:
fb-share-icon