Χίου Μάρκος & Βρυουλών Παντελεήμων στο μνημόσυνο του αείμνηστου Μητροπολίτου π. Βελγίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΒΡΥΟΥΛΩΝ

Χρονικά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ.κ. Παντελεήμων μετέβη με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκου εις Χίον, δια το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αείμνηστου Μητροπολίτου πρώην Βελγίου Κυρού Παντελεήμονος.
Την Παρασκευήν 11 Μαρτίου εχοροστάτησε εις την Ακολουθίαν των Χαιρετισμών εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου.
Την Κυριακήν Β’ Νηστειών ελειτούργησε μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου εις τον Ιερόν Ναόν του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου και ετελέσθη το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού π. Βελγίου Παντελεήμονος.
Είς το πρόσωπον του μεταστάντος ανεφέρθη ο Σεβασμιώτατος Βρυούλων και τόνισε ότι ο εκλειπών εκόμιζε παντού και πάντοτε την ευγένεια του Πνεύματος του Φαναρίου και η αγάπη του προς την Εκκλησίαν υπήρξε ταυτόσημη με την ζωήν του.
Το Εσπέρας εις τον Κατανυχτικόν Εσπερινόν, όπου εχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Χίου, ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Βρυούλων για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.
Μετά το πέρας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος, προσέφερε εις τον Σεβασμιώτατον Βρυούλων τον Χρυσόν Σταυρόν του Αγίου Ισιδώρου της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, με Ευεργετήριο Γράμμα διά την εις την Εκκλησίαν διακονίαν του, μετά ζήλου, Ευσεβείας και πλήρους αφοσιώσεως προς Δόξαν Θεού.

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon