Χιώτης αθλητής άλωσε την οροσειρά των 100 μιλίων
Την 16η θέση κατέλαβε στον αγώνα των 100 μιλίων ο Χιώτης αθλητής Γιάννης Κουτσουράδης με χρόνο 31ώρες 22λεπτα και 40 δευτερόλεπτα.

Ένας αγώνας μοναδικός, σκληρός και περιπετειώδης με λίγους σταθμούς ανεφοδιασμού, κατάργηση υποχρεωτικού εξοπλισμού, μεγαλύτερο μήκος διαδρομής και αύξηση του βαθμού δυσκολίας. Ένας αγώνας για συνειδητοποιημένους και έμπειρους αθλητές βουνού. Το μέλλον των αγώνων περιπέτειας.

Η διαδρομή του Rodopi Advendurun ξεπερνά τα 164 χιλιόμετρα, αποτελώντας τον πρώτο και ιστορικό αγώνα trail 100 μιλίων στην Ελλάδα. Η διαδρομή του περιπλανιέται στα αχανή δάση της Οροσειράς της Ροδόπης, ενός από τους μεγαλύτερους ορεινούς όγκους των Βαλκανίων. Χρησιμοποιεί μονοπάτια που ήταν κλειστά τις τελευταίες δεκαετίες, αφού οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα βουνά αυτά για να βρουν μια καλύτερη τύχη σε νέες πατρίδες. Άφησαν όμως τα ίχνη τους κι ύστερα ήρθε η φύση να σκεπάσει τα πάντα, κρατώντας όμως την αμυδρή υποψία της ανθρώπινης παρουσίας, εκείνη που κάνει την ανθρώπινη ψυχή να ανατριχιάζει στη σκέψη της.

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου Chiosrunning συγχαίρει τον Χιώτη αθλητή Giannis Koutsouradis – Γιάννη Κουτσουράδη για την κατάκτηση της 16ης θέσης στον αγώνα

ROUT Classic 100 Miles

. Έναν από τους απαιτητικούς ultra-trail αγώνες βουνού στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σε ευχαριστούμε!!!

 Please follow and like us:
fb-share-icon