ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ


Στις 12 Μαρτίου οι Τούρκοι λιμενικοί διαρρέουν μέσω γνωστής ΜΚΟ (Aegean Boat Report), ότι σταμάτησαν πλοίο γεμάτο με 125 μετανάστες από τα Βουρλά με κατεύθυνση την Χίο.

Δεν συνέβη το ίδιο, με το πλοίο φάντασμα που προσάραξε στην , Κέα (Τζιά) . Αντιθέτως !

Τέσσερις μέρες μετά και μία μόλις πριν την τηλεδιάσκεψη Μέρκελ, Ερντογάν, Μακρόν , Τζόνσον , στις 16 Μαρτίου, εν μέσω κακοκαιρίας με συνοδεία πλοίου της Τουρκικής Ακτοφυλακής αναχώρησε το δουλεμπορικό με 193 μετανάστες από μικρό λιμάνι από την περιοχή της Σμύρνης!

Στο συγκεκριμένο πλοίο «DORDUNCU» είχε σβηστεί σκόπιμα τ όνομα του, ενώ αντίθετα το άλλο που σταμάτησε δήθεν η Τουρκική ακτοφυλακή φαινόταν πεντακάθαρα (LUCKY).

https://www.tovima.gr/…/me-synodeia-ploiou-tis-tourkikis-a…/

Από βίντεο που κυκλοφόρησαν στο fb φαίνεται ότι μερικοί επιβάτες-μετανάστες φορούσαν μάσκες προστασίας έναντι του κορονοϊου , επομένως ήταν ενήμεροι για την πανδημία.

Η προσάραξη του πλοίου στο μικρό νησί των Κυκλάδων έφερε ολόκληρο το νησί σε απόγνωση. Η αντιμετώπιση από τον Υπουργό κ. Μηταράκη ήταν η γνωστή παπαγαλία λέξεων : Να επιταχθεί ( ! ) κάποιο ξενοδοχείο ή να φτιαχτεί νέα δομή στο νησί των 2.000 κατοίκων!

Η συνταγή γνωστή : όπου πόλη και νησί, από μία δομή.
Το πρόβλημα είναι ότι το κράτος έχει αναλάβει τον ρόλο του ταξιθέτη και του χωροθέτη, με συμβουλάτορες τις ΜΚΟ και την Ύπατη Αρμοστεία, αδιαφορώντας για το ότι υπάρχει κορεσμός νέων θέσεων στην Ελληνική κοινωνία.

Αν πήρε 8 μήνες στην κυβέρνηση για να αντιληφθεί την σημασία της φύλαξης των συνόρων, δεν υπάρχει πίστωση ούτε δευτερολέπτου πλέον.

Να κοπεί η επιδοματική πολιτική, να γίνει επιτέλους και πρακτικά ο πολυδιαφημισμένος έλεγχος- που ακόμα δεν έχει γίνει – των ΜΚΟ, να γίνει αμεσότατα εύρεση χώρων φιλοξενίας και εξέτασης ασύλου που θα λειτουργούν αποτρεπτικά ώστε να ΜΗΝ αποσταθεροποιούν την εθνική ασφάλεια, την δημόσια υγεία, την οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Τι μας διδάσκει το δουλεμπορικό πλοίο που προσάραξε στην Κέα ?
Ότι ο υβριδικός πόλεμος είναι σε πλήρη εξέλιξη και συνεχώς βρίσκονται νέοι τρόποι αποσταθεροποίησης.

Το καθεστώς Ερντογάν έστειλε σε αποστολή ”αυτοκτονίας” ,εν μέσω θυελλωδών ανέμων ώστε να μην γίνει αντιληπτό, πλοίο με μετανάστες που μπορεί να είχαν και τον ιό, αδιαφορώντας για τις συνέπειες μετάδοσης . Δεν ενδιαφερόταν αν γινόταν ναυάγιο και πνιγόταν τόσοι άνθρωποι. Ίσα ίσα. Θα έριχνε όλες τις ευθύνες στο Ελληνικό κράτος ότι το βούλιαξε για να επιβεβαιώσει την θεωρία του!

Η Ελλάδα βρίσκεται συνεχώς σε παθητική στάση, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς εχθρούς της κοινωνίας, που η ίδια φρόντισε να εκθρέψει και να γιγαντώσει μέσω των δισεκατομμυρίων που προωθήθηκαν στο μεταναστευτικό.
Πρέπει να ξυπνήσει από τον λήθαργο να καθαρίσει εντός, την ”Κόπρο του Αυγεία” και να ασκήσει ανεξάρτητη πολιτική.

Ποια τύχη θα είχε και ποια αντιμετώπιση από τους Ευρωπαίους, μία φοβισμένη Ελλάδα στα σύνορα του Έβρου ;

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ
Please follow and like us:
fb-share-icon