ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ.

ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΒ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ Κ.ΜΑΡΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ο ΧΙΩΤΗΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΒ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑΣ Κ.ΕΥΣΕΒΙΟ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗΣ Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΕΒ ΧΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΑΜΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΕΔΕΧΘΗ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΒ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕΡΡΩΝ Κ.ΘΕΟΛΟΓΟ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κ.ΝΕΚΤΑΡΙΟ, ΠΑΤΡΩΝ Κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΚΩΟΥ Κ.ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΚΑΙ ΜΑΝΗΣ Κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΔ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗ.
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΕΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥΣ ΕΝΟΡΙΩΝ ΜΑΣ.
ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΘΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗ ΘΕΟ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ , ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ,ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ.

 Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: