Ανακοίνωση του συνδυασμού “Χίος Μπροστά”

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Ανακοίνωση του συνδυασμού “Χίος Μπροστά”:

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε για άλλη μία φορά η ανίκανη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη για το θέμα του κολυμβητηρίου.

Αυτή τη φορά φταίνε τα ναυταθλητικά σωματεία, ο κοροναϊός, ο καιρός και ο πόλεμος στην Ουκρανία!

Από τις δικαιολογίες, τους κομπασμούς και τις αερολογίες σταχυολογούμε ορισμένα μόνο όσα δημόσια είπαν που είναι άξια κριτικής:

Η ανίκανη Δημοτική Αρχή «ανακάλυψε» μετά από 3 χρόνια ότι το καταδυτήριο δεν έχει άδεια και χρειάζεται επισκευές! (μ αυτόν τον τρόπο τιμούν τον άνθρωπο σύμβολο του ναυταθλητισμού στην Χίο πού έχει δώσει το όνομα του στο καταδυτήριο)

Μάλλον για άλλο κολυμβητήριο είναι γνωστό εδώ και 4 χρόνια ότι θα γινόταν η αλλαγή της τέντας στην μεγάλη πισίνα και δεν μπορούσαν να προγραμματίσουν επισκευές και αδειοδότηση. Το σκέφτηκαν μόλις το Δεκέμβριο που μας πέρασε και τώρα πια δεν προλαβαίνουν… Αυτή είναι η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη ανίκανη να προγραμματίσει και να υλοποιήσει.

Λένε ότι υπάρχει θέμα με τις σωληνώσεις της κύριας πισίνας. Αντί να προγραμματίσουν πιθανές εργασίες το σκέφτονται… Αντί να διασφαλίσουν τη λειτουργία της εξωτερικής πισίνας με όλες τις προϋποθέσεις (άδειες, ζεστό νερό, χλωρίωση κλπ) προκειμένου σε πιθανή μακροχρόνια βάση να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ακόμα αναζητούν τι θα κάνουν: Την εξωτερική πισίνα ή τις σωληνώσεις στη μεγάλη; Ούτε επίσης μπορούν να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει το σύνολο του κολυμβητηρίου! Αυτή είναι η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη ανίκανη να σκεφτεί, να προγραμματίσει και να υλοποιήσει.

Αν και υπάρχει η υπογεγραμμένη σύμβαση για την τέντα του κολυμβητηρίου από τις 21/4/2021 και έτρεχε ο συμβατικός χρόνος των 8 μηνών, αποφάσισαν να μην κάνουν το έργο το καλοκαίρι που πέρασε ή τον Αύγουστο που προγραμμάτιζαν ,αλλά να δώσουν παράταση ενώ γνώριζαν ότι δεν μπορεί να δοθεί άλλη παράταση πριν την εγκατάσταση του εργολάβου. Κορόιδευαν τα ναυταθλητικά σωματεία και τους δημότες ότι κάνουν «υπερπροσπάθεια» για να μην κλείσει το κολυμβητήριο πριν το Μάϊο. Αυτή είναι η δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, προσπαθεί να κρύψει την ανικανότητά της με ψέματα.

Και όπως όλοι όσοι είναι ανίκανοι, λειτουργούν με αδιαφάνεια και γονατογραφήματα αντί για πρόγραμμα ,δεν αντέχουν την κριτική και την άλλη άποψη. Έτσι και η Δημοτική αρχή Κάρμαντζη δεν θα συμμετέχει στο σημερινό μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο για το κολυμβητήριο. Κρύβεται από τις ευθύνες της και την ανικανότητα της για μία ακόμη φορά. Ακριβώς όπως κρύφτηκε και στο μονοθεματικό συμβούλιο για την διαφάνεια που αποτελεί άγνωστη λέξη γι αυτήν. Εμείς θα υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα των δημοτών να εκφράζονται , να ελέγχουν δημοτική αρχή και την διαχείριση των κοινών πόρων.

Νομίζει ότι θα κρυφθεί η ένδεια και η ανικανότητά της. Ας μην κουράζεται με συνεντεύξεις και ανούσιες φωτογραφήσεις. Όλη η Χιακή κοινωνία αναγνωρίζει ότι πρόκειται για τη χειρότερη δημοτική αρχή που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια και θα της δείξει την πόρτα της εξόδου ως την πλέον ανίκανη, αμαθή και άβουλη.

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΥΓ. Τους χαρακτηρισμούς (λαϊκισμός, δημαγωγία, γελοιότητα) του κ. Δημάρχου προς τις αντιπολιτεύσεις τους επιστρέφουμε. Προφανώς καθρεφτιζόταν στο κινητό του όταν τους εκστόμιζε.Please follow and like us:
fb-share-icon