Κοσμοσυρροή στην «Πρεμιέρα» για τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Την πρώτη συγκέντρωση του στην Αιγνούσα πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον δικηγόρο κ. Γεώργιο Στ. Δανιήλ.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το ισχυρό ψύχος, η μεγάλη αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Οινουσσών γέμισε από κατοίκους του νησιού, κυρίως νέους στην ηλικία, που συμμετείχαν σε μια ενδιαφέρουσα και γόνιμη εναρκτήρια συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο και τα μέλη του συνδυασμού.

Στην εισήγησή του ο επικεφαλής του συνδυασμού είπε ότι η απόφαση να διεκδικήσει τη δημοτική αρχή των Οινουσσών υπαγορεύτηκε από την ανάγκη ν’ ανακτήσει και πάλι ο τόπος την αίγλη και τη δυναμική του, η τοπική κοινωνία τις προοπτικές και οι νέοι τα οράματα «για να ανεβάσουμε όλοι μαζί την Αιγνούσα πολύ ψηλά, όπως της αξίζει»!

«Μέσα σε ένα θλιβερό πολιτικό περιβάλλον, στο οποίο όλος ο κόσμος βιώνει τους κλυδωνισμούς της δημοκρατίας και την κατάντια της κοινωνίας μας δεν είναι εύκολη απόφαση να βγεις στο προσκήνιο. Δεν είναι εύκολη δουλειά να προτάξεις τις αξίες και τα ιδανικά σου και με αυτά ως μοναδικά σου όπλα να διεκδικήσεις ένα δημόσιο πολιτικό αξίωμα, όπως του Δημάρχου. Την ζυγίσαμε πολύ αυτήν την κίνηση με τους συμπατριώτες και τα μέλη της «Δύναμης Ευθύνης»! Πιστεύουμε ότι πήραμε τη σωστή κι υπεύθυνη απόφαση. Είμαστε εδώ, αποφασισμένοι να δουλέψουμε εντατικά, νύχτα και μέρα, για την Αιγνούσα! Αξίζει το νησί μας καλύτερες ημέρες, οφείλουμε στα παιδιά μας καλύτερες προοπτικές».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε στη συνέχεια συνοπτικά τους άξονες του προγράμματος της τετραετίας και σημείωσε ότι τα έργα υποδομής έχουν μείνει πίσω και θα πρέπει να «τρέξουμε» με μεγαλύτερη ταχύτητα γι’ αυτά (βιολογικός καθαρισμός, λειτουργία αποχέτευσης, ανάπλαση υπόλοιπου οικισμού, υδατοδρόμιο, ψηφιακή σύγκλιση κ.α.).

Πηγή: e-nisos.eu

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon