Η Φοιτητική Ομάδα 3Deal του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη 2η θέση

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η Φοιτητική Ομάδα 3Deal του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη 2η θέση του 8ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Start Up 2022»

Η επιχειρηματική ιδέα 3Deal, την οποία ανέπτυξε ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον 8ο φοιτητικό διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας «JA Start Up 2022» του Junior Achievement Greece, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος «JA Start Up». Η δεύτερη θέση συνοδευόταν και από χρηματικό βραβείο 2.000€.

 

Τον Εθνικό Τελικό, στον οποίο προκρίθηκαν 10 φοιτητικές ομάδες από διαφορετικά πανεπιστήμια της χώρας, τίμησε με την παρουσία του βραβεύοντας τους νικητές ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κ. Άγγελος Συρίγος.

 

Η 3Deal είναι ένα marketplace που έχει ως σκοπό να γεφυρώσει την επικοινωνία των πελατών με τους δημιουργούς (σχεδιαστές και παραγωγούς) 3D προϊόντων, μέσα από ένα εύχρηστο λειτουργικό site και app.

Η καινοτομία της 3Deal είναι ότι δημιουργεί ένα οικοσύστημα που δικτυώνει τους εμπλεκόμενους φορείς της βιομηχανίας του 3D και γίνεται καταλύτης της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης στην Ευρώπη, διαμορφώνοντας μια νέα κουλτούρα στην αγορά και συμβάλλοντας στην κυκλική οικονομία!

 

Η φοιτητική ομάδα της 3Deal αποτελείται από τις φοιτήτριες:

Χιονά Ειρήνη – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Γκοζίνα Μαρσίντα – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Χατζηκωνσταντίνου Μυρσίνη – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

Τον συντονισμό και την καθοδήγηση της 3Deal είχε ο κ. Ιωάννης Κίνιας, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντής του Εργαστηρίου Διοίκησης, Επιχειρηματικότητας και Καινοτόμου Εκπαίδευσης.

 

Το ταξίδι της 3Deal δεν τελειώνει εδώ, μιας και η ομάδα έχει ήδη αναπτύξει και θέσει σε λειτουργία το website (3-Deal.com) και το app της και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δημιουργών 3D προϊόντων, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να συνεργαστούν μαζί της. Η ομάδα φιλοδοξεί να έχει ολοκληρώσει τα διαδικαστικά ζητήματα λειτουργίας της startup μέχρι το τέλος του έτους και να βγει στον αέρα στις αρχές του 2023.

 

Ένα Μεγάλο Μπράβο στα Παιδιά μας και Καλή Επιτυχία στα επόμενα βήματά τους!Please follow and like us:
fb-share-icon