«Πρέσβειρα καλής θελήσεως» της Λέσβου η Ντενίση (video)

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Η πρόταση στην ηθοποιό στο περιθώριο των γυρισμάτων (στη Λέσβο) της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

facebook sharing button Πρόταση στη Μιμή Ντενίση να αναλάβει «πρέσβειρα καλής θελήσεως» της Λέσβου, της Χίου και των νησιών του Βορείου Αιγαίου έκανε ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης.

Η πρόταση έγινε στο παρασκήνιο των γυρισμάτων της ταινίας της «Σμύρνη μου αγαπημένη», στην Αγιάσο. Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου βρέθηκε στα γυρίσματα, για να δει τις δύο κυρίες που πρωταγωνιστούν, τη Μιμή Ντενίση και την Κατερίνα Γερονικολού. «Μετά χαράς», απάντησε η Μιμή Ντενίση στην πρότασή του, ενώ η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, η οποία δήλωσε λάτρις της Λέσβου, βρήκε… προσωπικό ξεναγό. Ο Κώστας Μουτζούρης προσφέρθηκε να ξεναγήσει στις ομορφιές του νησιού την ωραία νεαρή ηθοποιό, που εξέφρασε σχετικό ενδιαφέρον.

Οσο για τη Μιμή Ντενίση, δεσμεύτηκε ότι θα γίνει η πρέσβειρα των νησιών του Βορείου Αιγαίου αφού δήλωσε ότι την τιμά η πρόταση του περιφερειάρχη. «Χαιρόμαστε που θα διαφημιστεί η Λέσβος. Γιατί μαθαίνουμε ότι γίνονται ταινίες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και τα περιπολικά γράφουν Μαϊάμι…» είπε ο ενημερωμένος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του ´21 ή το αργότερο στις αρχές του 2022, οπότε θα τιμώνται και τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ως τότε όμως ο ευρηματικός Κώστας Μουτζούρης θα έχει τη χαρά να συνοδεύει στα ιδιαίτερα μέρη του δύο από τις ομορφότερες κυρίες του ελληνικού θεάματος, τη Μιμή Ντενίση και την Κατερίνα Γερονικολού.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου-newsbreak.grPlease follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: