Κ. Μουτζούρης: Καμιά νέα δομή στα νησιά μας
Άμεση ήταν η απάντηση της Περιφέρειας Βορ. Αιγαίου στην επίσκεψη του  Πρωθυπουργού, στη διάρκεια της περιοδείας του στη Λέσβο παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου επισκέφθηκε το προσωρινό ΚΥΤ στο Καρα Τεπέ και ξεναγήθηκε στη δομή, αφού με δήλωση του ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης, υπενθυμίζει  την πάγια θέση της Περιφέρειας για Καμιά νέα δομή.

Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ενημερώθηκε για τη λειτουργία της δομής και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, δήλωσε Ήταν κοινή συμφωνία και με την Πρόεδρο της Επιτροπής ότι θα βρούμε μία τοποθεσία στην οποία θα είναι σύμφωνοι όλοι -ή όσο το δυνατόν περισσότεροι εν πάση περιπτώσει- εκ των τοπικών παραγόντων. Χαίρομαι που αυτό έχει επιτευχθεί και νομίζω ότι τώρα θα τρέξουμε τις διαγωνιστικές διαδικασίες, ώστε να πάμε σε μία μόνιμη δομή, πολύ καλύτερη από αυτήν, για να δώσουμε τη μόνιμη λύση που είχαμε δεσμευτεί”, και σχολίασε ότι η νέα δομή είναι πολύ καλύτερη από αυτή που υπήρχε στη Μόρια.”

Μητσοτάκης στο Καρά Τεπέ της Λέσβου: Η νέα δομή είναι πολύ καλύτερη από τη Μόρια

Η αντίδραση ήταν άμεση από την  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δια στόματος του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη εκφράζοντας την βούληση των κατοίκων του Β. Αιγαίου όπου σε ανακοίνωση της εμμένει στις θέσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου περί καμίας νέας δομής εγκαταστάσεως μεταναστών στις νήσους της Περιφέρειας.

Η ανακοίνωση:

“Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εμμένει στις θέσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου περί καμίας νέας δομής εγκαταστάσεως μεταναστών στις νήσους της.”

 Please follow and like us:
fb-share-icon