Μεγάλος ντόρος γίνεται με το Κολωνάκι της Απλωταριάς
Μεγάλος ντόρος γίνεται  με το Κολωνάκι της Απλωταριάς που ασυνείδητοι εγκληματίες έκοψαν με τροχό με παρ ολίγον να κόψει το πόδι του μικρού παιδιού.

Μετά την δημοσίευση και δημοσιοποίηση του περιστατικού και την μεγάλη έκταση του όλου θέματος και με την άμεση αποκατάσταση με την συγκόλληση από συνεργείο του Δήμου Χίου και τα όσα βγήκαν στο φως σήμερα μαθαίνουμε όλη την αλήθεια !
Πριν πολύ καιρό κάποιο από τα οχήματα του Δήμου κτύπησαν και στράβωσαν το συγκεκριμένο Κολωνάκι με αποτέλεσμα συνεργείο του Δήμου να το κόψει με τροχό για να το φέρει και πάλι στα ίσια του με ηλεκτροσυγκόλληση !
Αυτό μου είπαν σήμερα γείτονες ένας από τους οποίους είναι ο Βασίλης που είναι στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου τα πλήρη στοιχεία του που διαθέτει κατάστημα στην Απλωταριά !
Δεν μας είπαν δυστυχώς οι υπηρεσίες του Δήμου την πλήρη αλήθεια και ζητώ συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό που έδωσα στο άρθρο μου ” ασυνείδητοι εγκληματίες ” και εννοούσα επαγγελματίες της περιοχής αλλά αυτό πηγαίνει γάντι στους υπεύθυνους του Δήμου… δηλαδή βίος και πολιτεία ή πραγματικό μπάχαλο.! Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας !
Εάν παραδόξως υπάρχει κάτι διαφορετικό να βγει στο φως της δημοσιότητας. !
Καλό μεσημέρι !
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς ΚαλλιμασιωτηςPlease follow and like us:
fb-share-icon