ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ YΠΑΡΧEI; ΙΣΟΤΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Ο Κυριάκος Φρεζούλης Δημοτικός Σύμβουλος της ΣυμμαΧίας Αξιών και μελος του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΧ στην συνεδρίαση της  18 Ιανουαρίου   καταψήφισε ολα εκείνα  τα θέματα που αφορούσαν προμήθειες ειδών είτε με πρόχειρους διαγωνισμούς  είτε με  απευθείας αναθέσεις υποστηρίζοντας την πάγια θέση της ΣυμμαΧϊας για διαφανείς διαδικασίες στά έργα και στις προμήθειες και κυρίως για την μη ισότιμη ενημέρωση όλων των Χιωτών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε κάθε κλάδο ιδίως τώρα μέσα σε αυτή την τεράστια οικονομική κρίση που βιώνουν οι επαγγελματίες! Πρότεινε μάλιστα  η ενημέρωση τους  να γίνεται καθε φορά  με την αποστολή της πρόσκλησης  με email είτε απευθείας στους ενδιαφερόμενους είτε με ενημέρωση στα συλλογικά τους όργανα!
Υποστήριξε οτι  δεν αρκεί η απλή δημοσίευση στην αχανή ιστοσελίδα του Δήμου  την οποία ουσιαστικά δεν επισκέπτεται κανείς επαγγελματίας πόσο μάλλον σε καθημερινή βάση !  Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ και τα υπόλοιπα μέλη οπότε στα πλαίσια της διαφάνειας και της ισονομίας  δηλώνουμε  οτι στο εξής για κάθε προμήθεια ή για απευθείας αναθέσεις θα ενημερώνουμε απευθείας απο την ΣυμμαΧία Αξιών με αποστολή mail όσους επγγελματιες  θα αφορά η συγκεκριμένη δαπάνη ή τα συλλογικά τους όργανα !
Συγκεκριμένα ψηφίστηκαν απο τη ΔΗΚΕΧ δαπάνες για
 α) προμηθεια ειδων βιβλιοπωλείου  6.800€
β) προμήθεια ειδών αναλωσιμων για βρεφη(πάνες κτλ)  4.200€
γ) προμηθεια 2 έγχρωμων εκτυπωτων 640.00€
δ) προμηθεια 3 κλιματιστικών 2.270€
ε) παροχή υπηρεσιών courier
 ζ) προμηθεια ειδων ελαιοχρωματισμού 290€
 και άλλες μικροδαπάνες
Καλούμε και από εδώ τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία να επικοινωνήσουν με τη ΔΗΚΕΧ 2271350088 και να υποβάλλουν τις προσφορές τους.
Επισυνάπτουμε τη σχετική εισηγηση των θεμάτων
Για την ΣυμμαΧία Αξιών
Κυριάκος ΦρεζούληςPlease follow and like us:
fb-share-icon