Ο Ψαροτρομάρας στη Χίο! ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

To διεθνούς φήμης ΚουΚλο-Θέατρο Κρήτης θα επισκεφθεί τη Χίο  με το έργο «Ο Ψαροτρομάρας»!

Με την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου και μεγάλες κατασκευές! Ένα πρωτοποριακό θέατρο Κούκλας όπου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά «Ο Ψαροτρομάρας» παρουσιάζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό για ηλικίες έως και έκτη δημοτικού!

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Φλεβάρη και ώρα 12:00 & 18.00 για δύο παραστάσεις στο Κινηματογράφος Premiere Χίος – Premiere cinema Chios! Ελευθερίου Βενιζέλου 92, 82132 Χίος (πόλη)

Λίγα λόγια για το έργο:

«Συναγερμός έχει σημάνει στην Ψαροχώρα, γιατί ο Ψαροτρομάρας είναι προ των πυλών και ετοιμάζεται να χτίσει εκεί το καινούργιο του πολυτελές παλάτι, διώχνοντας τα ψαράκια από τον τόπο τους. Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους τη Γοργόνα να σταματήσουν τα επεκτατικά του σχέδια και να τον… ΨΑΡΕΨΟΥΝ;»

Ένα έργο που μιλάει για την δημοκρατία, την αλληλεγγύη και την οικολογία. Ένα παραμύθι της Φρόσως Χατόγλου που έχει σημειώσει επιτυχία όπου κι αν έχει παρουσιαστεί. Η παράστασή μας περιέχει πολλά ψάρια, τσούχτρες και έναν πολύχρωμο βυθό που θα γεμίσουν την κουκλοθεατρική σκηνή.

Με την τεχνική του μαύρου θεάτρου, εντυπωσιακά σκηνικά και χρώματα, αυτή η παραγωγή του κρητικού θιάσου είναι βέβαιο πως θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό των παιδιών και θα εξιτάρει την φαντασία τους!

Αν και η τέχνη του Κουκλοθεάτρου παραπέμπει καμιά φορά το νου των περισσοτέρων σε κάτι “απλοϊκό” με εστίαση στις νηπιακές ηλικίες, εμείς προσπαθούμε ως θίασος να αλλάξουμε αυτή τη λογική και να προσεγγίσουμε μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά μέχρι και έκτης δημοτικού. Το Κουκλοθέατρό μας στηρίζεται στις αρχές του μαύρου θεάτρου, του κόμικ και του ταχυδακτυλουργού. Οι κούκλες είναι μεγάλες και η σκηνή έχει διαστάσεις 5 μέτρα μήκος και 2,20 ύψος. Παρακαλούμε όπως δείτε φωτογραφίες και υλικό στο Facebook και την σελίδα μας www.kouklotheatro.gr! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες! Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές που έχουν γίνει κατά καιρούς για τις παραστάσεις μας στη σελίδα μας στο Facebook..!

Είσοδος 7€

Επικοινωνία: Γιώργος Αναγνωστάκης, τηλ: 6977 987248

  • e-mail: Info@kouklotheatro.gr
  • Web: https://www.kouklotheatro.gr

Χορηγοί μεταφοράς Hellenic Seaways Blue Star Ferries

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα Chiosin.gr πραγματοποιεί διαγωνισμό για δύο διπλές προσκλήσεις.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00  ΜΕΣΗΜΕΡΙ

 

Please follow and like us:
fb-share-icon