Έρευνα ενδιαφερομένων του MUSICA

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Αγαπητέ συμμετέχοντα,

Σας προσκαλούμε σε μία έρευνα για να ακούσουμε τις απόψεις σας σχετικά με τις ανάγκες ύδρευσης και ενέργειας της περιοχής σας. Η ομάδα του καινοτόμου έργου “Musica”

σχεδιάζει την ανάπτυξη πλατφόρμας πολλαπλών χρήσεων, που θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τον άνεμο, τα κύματα και τον ήλιο για να ενισχύσουν την παροχή ενέργειας στην περιοχή των Οινουσσών, οι οποίες επιλέχθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για μία δοκιμαστική επίλυση προβλημάτων όπως διακοπές ρεύματος και νερού.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://musica-project.eu/

Θα θέλαμε τη συμμετοχή σας για να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε τις προοπτικές της κοινότητας σχετικά με το έργο και τα σχέδιά του. Αυτή η έρευνα θα βοηθήσει στη διαμόρφωση του ρόλου του MUSICA με τα ενδιαφερόμενα μέρη και την ευρύτερη κοινότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  εδώ.

Δε θα χρειαστείτε περισσότερα από 10-20 λεπτά για να ολοκληρώσετε την έρευνα. Εκτιμούμε πολύ τη συμμετοχή σας σε αυτό το ερωτηματολόγιο ώστε το έργο MUSICA και η πλατφόρμα να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή σας.

Μπορείτε να συμμετέχετε στην έρευνα χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ   

Εναλλακτικά, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας: musica.qualiaanalytics.org

Εάν θέλετε διευκρινίσεις πριν ξεκινήσετε την έρευνα ή δυσκολεύεστε να την ολοκληρώσετε, παρακαλούμε στείλτε email στην Παπαδοπούλου Βάσω συνεργάτιδα του Δήμου Χίου στο έργο Musica ή στον Δρ. Eric A. Jensen, ανώτερο ερευνητή στο  ICoRSA  (Συνεργάτης έργου MUSICA):  e.jensen2012@icloud.com.

Η μελέτη αυτή χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας «Ορίζοντας 2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της συμφωνίας επιχορήγησης αριθμό 862252. Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για το ερευνητικό έργο MUSICA.  Η έρευνα αυτή ενεργοποιείται από την ψηφιακή πλατφόρμα και την υποστήριξη που παρέχει η Qualia Analytics (qualiaanalytics.org), ένας επεξεργαστής δεδομένων εγγεγραμμένος στο Γραφείο Επιτρόπων Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου (ICO) και πλήρως συμβατός με τον Γενικό Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία Δεδομένων (GDPR). Εάν θέλετε να διαγραφείτε από αυτή τη λίστα επαφών, ενημερώστε μας στη musicaproject.eu@gmail.com

Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα επειδή είχατε προηγουμένως συμπεριληφθεί σε μια λίστα επαφών για το έργο MUSICA (https://musica-project.eu).

Με εκτίμηση

Βάσω Παπαδοπούλου

vasso.papadopoulou@outlook.com

vaso@chios.gov.gr

2271350005Please follow and like us:
fb-share-icon