Επανεκλέχτηκε στη Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ για δεύτερη φορά ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
«Επανεκλέχτηκε στη Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ για δεύτερη φορά ο Δημήτρης Δημητρουλόπουλος απο τη Χίο»

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνέδρους του 13ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που με τίμησαν με την ψήφο τους. Μου έκαναν την ύψιστη τιμή να με εκλέξουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη Κεντρική Επιτροπή.

Πρέπει η νέα κεντρική επιτροπή να είμαστε το εφαλτήριο για να μεταφέρουμε τους προβληματισμούς της γενιάς μας και να είμαστε μπροστάρηδες για να επιλυθούν όλα τα μεγάλα ζητήματα της δίκης μας γενιάς.

Η συμμετοχή μας στο ανώτατο όργανο της ΟΝΝΕΔ την Κεντρική Επιτροπή πρέπει να μας δεσμεύσει και να μας παρακινήσει να παλέψουμε για νέες μεταρρυθμίσεις.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο της οργάνωσης μας Ορφέα Γεωργίου καθώς και στους φίλους και συνεργάτες  που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και  εκλέχτηκαν στα όργανα της παράταξης μας.

Στον Πρόεδρο του 13ου συνεδρίου που του αξίζουν συγχαρητήρια για όλη τη διοργάνωση και μέλος Πολιτικης Επιτροπής Κωνσταντίνο Τσιαγκλιώτη, Γρηγόρη Μπεκατώρο (Κεντρική Επιτροπή), Φλώρα Μαλασίδη (Κεντρική Επιτροπή), Κωνσταντίνο Κουρτέλη (Κεντρική Επιτροπή), Δημήτρη Ντόντη (Κεντρική Επιτροπή), Κωνσταντίνο Τσούλο (Κεντρική Επιτροπή), Νίκο Αβούρη (Κεντρική Επιτροπή), Θανάση Σούκια (Κεντρική Επιτροπή), Κωνσταντίνο Δρίτσα (Κεντρική Επιτροπή), Προκόπη Σαρρή (Κεντρική Επιτροπή)

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Ανδρέα Καρασαρίνη για όλα όσα πετύχαμε μαζί από το συνέδριο επανίδρυσης μέχρι και σήμερα .

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οργάνωση της καρδιάς μου την ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ Χίου, καθώς και όλα τα παιδιά με τη δυναμική τους παρουσία, με τις ομιλίες τους και τον αγώνα που έδωσαν τα τελευταία τρία χρόνια

Δημητρης Δημητρουλόπουλος

Μέλος Κεντρικής

Επιτροπής ΟΝΝΕΔ

Ολόκληρη η ομιλία στο 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ:

https://youtu.be/nP9iWDZElaYPlease follow and like us:
fb-share-icon